ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Ο πήχης ανεβαίνει

Η πρώτη χρονιά της νέας Πάφου όμως τελείωσε και ο στόχος επιτεύχθηκε

Εφραίμ Γεωργίου

Μετά από μια τρελή χρονιά η Πάφος κατάφερε να πετύχει τον ελάχιστο στόχο που ήταν η παραμονή. Η ομάδα προχώρησε σε αριθμό ρεκόρ μεταγραφών, ενώ οι αλλαγές ήταν πολλές τόσο στον τρόπο λειτουργίας, όσο και γενικότερα στη φιλοσοφία του συλλόγου.

Η πρώτη χρονιά όμως τελείωσε και ο στόχος επιτεύχθηκε. Από φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η Πάφος θα ψάξει το επόμενο βήμα, το οποίο είναι και πιο ψηλά. Χρειάζεται διάρκεια, πείσμα και σωστούς χειρισμούς για να μπορέσει να έρθει το βήμα αυτό. Και όταν αναφερόμαστε στο επόμενο βήμα, σημαίνει πως η ομάδα δεν πρέπει να κινδυνέψει καθόλου και να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Μεταγραφές θα γίνουν και πάλι αρκετές. Δεν τίθεται θέμα. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξουν στην Πάφο, είναι η ομοιογένεια. Αυτό έλειψε στην ομάδα την περσινή σεζόν και το πλήρωσε με πολλές βαριές ήττες. Βέβαια από κάποια στιγμή και έπειτα το πρωτάθλημα ήταν απλός μια αγγαρεία. Τα πάντα είχαν κριθεί και έτσι σε καμιά περίπτωση η Πάφος δεν αγωνιζόταν στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Ο πήχης στη φετινή σεζόν είναι πιο ψηλά και ο στόχος είναι η ομάδα να ανταποκριθεί. Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται μπόλικη δουλειά από τώρα και οι εξελίξεις θα έρθουν σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X