ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: «Μεταφορά τους στο Τσίρειο με δωρεάν λεωφορεία»

Σημαντική διευκρίνηση για όσους θα μεταβούν στη Λεμεσό με τα δωρεάν λεωφορεία

Με ανακοίνωση της η Πάφος καλεί όλους τους φίλους της ομάδας οι οποίο έχουν κρατήσει θέση για μεταφορά τους στο Τσίρειο με τα λεωφορεία που προσφέρει δωρεάν η ομάδα, να βρεθούν στις στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 16:30 το αργότερο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για το σημερινό αγώνα Κυπέλλου και έχουν κρατήσει θέση για μεταφορά τους στο ‘'Τσίρειο" Στάδιο με τα λεωφορεία που δωρεάν προσφέρει η ομάδα μας, να βρίσκονται στο στάδιο" Στέλιος Κυριακίδης" στις 16.30 το αργότερο.
Τα εκδοτήρια στο '‘Τσίρειο" Στάδιο θα ανοίξουν στις 16.30 και οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από την Ανατολική κερκίδα του σταδίου, στην είσοδο 3.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας από όλες τις πόλεις της Κύπρου, όπως δώσουν δυναμικά το παρών τους στον σημαντικό σημερινό αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Κύπρου.
Καλή μας επιτυχία!! ΠΑΜΕ ΠΑΦΟΣ!!

Dear fans! For those who have purchased tickets for today's game, the buses are leaving from "Stelios Kyriakides" stadium (Home Stadium) at 16:30.
Tickets will also be available at the stadium in Limassol from 16:30.
Let's all support our team!
#Come on Pafos!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X