ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Κυριακή πρωί με Γιανς Κουλς

Άλλη μια θέση έκλεισε

Πάει να το κάνει συνήθειο να ξυπνά τον κόσμο της με ανακοίνωση παίκτη η Πάφος, με τον Γιανς Κουλς να είναι ο επόμενος που εντάχθηκε στο ρόστερ. Είναι αμυντικό χαφ και συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας στη Ρίγα.

Η ανακοίνωση:

«Ξημερώνει Κυριακή... κι έχουμε μεταγραφή!!!

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Βέλγο ποδοσφαιριστή Jens Cools.

Ο Jens Cools είναι 27 ετών (16/10/1990) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Τελευταία ομάδα του υψηλόσωμου παίκτη (1,89), η Waasland-Beveren, ομάδα πρώτης κατηγορίας Βελγίου ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην επίσης Βελγική KVC Westerlo.

Καλωσορίζουμε το Jens στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:

Jens Cools. Αμυντικός μέσος και κεντρικός μέσος. Ο Jens υπήρξε στόχος εδώ και πολύ καιρό και είμαστε ευτυχείς που μπορούμε τώρα να υπογράψουμε. Ο Jens καλύπτει μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο και είναι εξαιρετικός στο να διαβάζει το παιχνίδι, με ή χωρίς την μπάλα και μπορεί να κάνει τη διαφορά για μια ομάδα. Είναι πολύ ισχυρός στις μονομαχίες και με πολλά τρεξίματα. Έχει έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και θα συμβάλει στην πολύ καλή νοοτροπία της ομάδας. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον Jens σε όλους εσάς και στο γήπεδο. Γιατί κι εσύ Jens… #ΠάφοςΕίσαι!!!».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X