ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Και τώρα μεταγραφές

Εν αναμονή των πρώτων ανακοινώσεων

Η νέα σεζόν φέρνει και νέους στόχους για την Πάφο. Μετά την επίτευξη του στόχου της περσινής σεζόν που ήταν η παραμονή, πλέον η ομάδα της Πάφου έχει βάλει πιο ψηλά τον πήχη και ο στόχος είναι η φετινή χρονιά να βρει την ομάδα πολύ πιο ψηλά. Βέβαια πρώτα απ’ όλα είναι το θέμα της ενίσχυσης.

Για ακόμη μια χρονιά θα υπάρξουν πολλές μεταγραφές στην Πάφο, μιας και οι αλλαγές που χρειάζονται στο ρόστερ είναι δεδομένες. Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν όσα περίμεναν στην Πάφο για πολλούς και διάφορους λόγους οι οποίοι όμως δεν είναι της ώρας.

Για ακόμη μια χρονιά θα υπάρξουν πολλές μεταγραφές

Η ουσία είναι στη φετινή σεζόν να έρθει ποιοτική ενίσχυση και να δημιουργηθεί ένας πιο γερός κορμός στην Παφιακή ομάδα. Ήδη η προεργασία έχει γίνει και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν εγκριθεί. Έχουν γίνει και βολιδοσκοπήσεις με πιο προχωρημένη περίπτωση αυτή του Βρετανού αμυντικού ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Ο Βρετανός όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που προχωρά στην Πάφο. Υπάρχει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί και έχουν αξιολογηθεί. Στις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις και σιγά σιγά το ρόστερ της νέας σεζόν θα πάρει σάρκα και οστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X