ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Και επίσημα Ζάντερ

Η ανακοίνωση και το σκεπτικό

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ΠΑΦΟΣ FC ολοκληρώνει την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση από τον Απόλλωνα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Jander Ribeiro Santana. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για δυο χρόνια!

Ο Jander είναι 30 ετών (8/07/1998) και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μέσο-αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή κατέστη δυνατή μετά από εξαιρετική δουλειά και άψογη συνεργασία των προέδρων των ομάδων της Πάφος FC και του Απόλλωνα και αμφότεροι εύχονται κάθε επιτυχία.

Η οικογένεια της Πάφος FC καλωσορίζει το Jander και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:

Ο Jander είναι κατά τη γνώμη μας πολύ καλός πλάγιος αμυντικός. Η δύναμή του είναι η επιθετική του φύση και παίζοντας στα ‘’φτερά’’, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις καλές επιθετικές του δεξιότητες με τον καλύτερο τρόπο. Προς το παρόν είμαστε καλυμμένοι στη θέση αυτή με τον Lorran ο οποίος βελτιώνεται πολύ γρήγορα και τώρα πια διαθέτουμε στο ρόστερ μας το Jander ο οποίος κατά τη γνώμη μας ήταν ένας από τους πιο ενδιαφέροντες παίκτες του Απόλλωνα. Προσωπικά θυμάμαι τον Jander από την FC Midtjylland όταν έπαιξαν απέναντι στον Απόλλωνα για το θεσμό του Europa League. Ήταν σαφώς ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτές τις 2 αναμετρήσεις. Η φυσική του κατάσταση είναι εντυπωσιακή και ανυπομονούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα μας. Ένα ζεστό καλωσόρισμα στο Jander.

Γραφείο Τύπου

PAFOS FC

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X