ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Εντολή σε Λομακίν για σχηματισμό Δ.Σ. του σωματείου

Εξελίξεις στο σωματείο της Πάφου

Εντολή στον Σεργκέι Λομακίν έδωσε το σωματείο της Πάφου, όπως σχηματίσει το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει το σωματείο στα επόμενα χρόνια. Ο Λομακίν μάλιστα προχώρησε στο διορισμό του Γιώργου Ιωάννου (πρόεδρος της εταιρείας Korantina Homes – χορηγός της ομάδας) ως αναπληρωτή πρόεδρο του σωματείου.

Από εκεί και πέρα το διοικητικό συμβούλιο θα μετρά 13 μέλη. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα μέλη θα είναι παλιά στελέχη διοικήσεων των σωματείων της Πάφου. Στη συνέλευση υπήρξαν μέλη τα οποία ζήτησαν διευκρινήσεις για το πώς θα λειτουργεί το νέο συμβούλιο και δόθηκαν απαντήσεις.

Αφού και το διοικητικό θέμα του σωματείου έχει λυθεί, και αφού υπογράφηκε και τυπικά η ανανέωση του Πρέσλι θα προχωρήσουν στο κομμάτι των μεταγραφών, με τις επόμενες μέρες αν όχι και τη σημερινή να φέρνουν εξελίξεις. Ήδη η προεργασία έχει γίνει και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν εγκριθεί. Έχουν γίνει και βολιδοσκοπήσεις με πιο προχωρημένη περίπτωση αυτή του Βρετανού αμυντικού ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X