ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Ανακοίνωσε Ντέζμεκ

Ο κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται απ' τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Πάφου

Με ανακοίνωση της η Πάφος γνωστοποίησε τη σύναψη συμφωνίας με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή Ράντεκ Ντέζμεκ. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Patrick Thistle FC στη δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας.

Ανακοίνωση PAFOS FC:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Τσέχο ποδοσφαιριστή Radek Dejmek (Ράντεκ Ντέζμεκ).

Ο Radek Dejmek είναι 30 ετών (02/02/1988) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Partick Thistle FC στην Β’ Κατηγορία Σκωτίας, ενώ έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες νέων και την εθνική Ελπίδων της Τσεχίας.

Καλωσορίζουμε το Radek στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Halengreen σχολιάζει:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε σήμερα έναν άλλο Τσέχο ποδοσφαιριστή. Ο Radek Dejmek  είναι ο κεντρικός αμυντικός που έρχεται σε μας ως πρώην αρχηγός της Korona Kielce  στην Πολωνία. Όταν συναντάς το Radek μέσα και έξω από το γήπεδο, ξέρεις ότι είναι ηγέτης. Μια μεγάλη προσωπικότητα που μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε την άμυνα μας. Είναι καλός αμυντικός, ο οποίος αρέσκεται στο να υπερασπίζεται το τέρμα του. Ισχυρός σωματικά στις μονομαχίες και στον αέρα. Καλός στην προώθηση επίσης. Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στον Radek και ανυπομονούμε να τον παρουσιάσουμε στους οπαδούς μας.

Γραφείο Επικοινωνίας

PAFOS FC

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X