ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Ανακοίνωσε Ευγένιο Πέτρου

Νέα προσθήκη από την Κυπριακή αγορά

Την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Ευγένιου Πέτρου ανακοίνωσε η ομάδα της Πάφου, η οποία δείχνει ότι θέλει να ενισχυθεί με Κύπριους παίκτες. Αναλυτικά: 

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το νεαρό κύπριο τερματοφύλακα Ευγένιο Πέτρου.

Ο Ευγένιος Πέτρου είναι 20 ετών (6/09/1997) και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τον Εθνικό Άσσιας ως βασικός τερματοφύλακας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ακρίτα Χλώρακας ενώ είναι Διεθνής με την ομάδα της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Ευγένιος ξεκίνησε την καριέρα του σε πολύ μικρή ηλικία στην Ακαδημία της Ομόνοιας Λευκωσίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ακαδημία της ΑΕΛ φτάνοντας στην πρώτη ομάδα σε ηλικία μόλις 17 ετών!

Καλωσορίζουμε τον Ευγένιο στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Halengreen σχολιάζει: Καλωσορίζουμε τον Ευγένιο στην οικογένεια της Πάφου. Είναι ένας πολύ φιλόδοξος νέος τερματοφύλακας. Του αρέσει να δουλεύει και να κάνει καλή προπόνηση. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τον θέλουμε εδώ. Θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον νέο προπονητή μας τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη και να αναπτυχθεί στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπογραφή ενός από τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες στην Κύπρο και διεθνή με την Εθνική Ελπίδων.

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X