ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ντουμπόβ: «Υπογράψαμε για 3-4 θέσεις τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο»

Η νοοτροπία νικητή είναι το βασικό που στοχεύουν

Μετά τον Σεργκέι Λομάκιν, στην ιστοσελίδα της Πάφος FC μίλησε και ο Ρομάν Ντουμπόβ για την ομάδα που χτίζεται και τόνισε πως στόχος είναι να περάσει μήνυμα νικητή στα αποδυτήρια και επίσης πως έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

«Ο ιδιοκτήτης της PAFOS FC κ. Roman Dubov σε μία σύντομη συνέντευξη!

Τώρα που η ομάδα είναι πλήρης, τι πιστεύετε για τις επιλογές των παικτών και τη συμπλήρωση του ρόστερ;

Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και νομίζω ότι μόνο στο τέλος της σεζόν θα μάθουμε το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά μας, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, αλλά ναι, είμαστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα ομάδα. Νομίζω ότι υπογράψαμε για 3-4 θέσεις τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο, αλλά για το πώς θα προσαρμοστούν και πώς θα ανταπεξέλθει η ομάδα θα το δούμε σύντομα.

Τι μπορεί να πετύχει η ομάδα αυτή την αγωνιστική περίοδο;

Κύριο σημείο για μας - να έχουμε ενδιαφέρουσα ομάδα και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε να αποκτούμε νοοτροπία νικητών και ελπίζω ότι θα συμβεί.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φίλους της ομάδας;

Νομίζω ότι τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και μόνο μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη και τη βοήθεια σας. Θέλουμε να δούμε περισσότερους οπαδούς της Πάφου παντού! Θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε περισσότερους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, περισσότερους χορηγούς και περισσότερους συνεργάτες. Κάθε μικρή βοήθεια θα βοηθήσει την ομάδα να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Ας το κάνουμε αυτό για την ομάδα μας, για την Πόλη μας!».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X