ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μελαΐσης: «Θα παλέψουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου. Ο κ. Μελαΐσης αναφέρθηκε στην ενίσχυση, στα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και στην συνέλευση της ΚΟΠ.

Για τα φιλικά παιχνίδι: «Έχουμε προγραμματίσει ένα παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Παρασκευή, εκτός κι αν προκύψει κάτι άλλο. Πιθανόν είναι να προκύψει ακόμη ένα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι ενισχυμένη, θα είναι μια πρόβα τζενεράλε».

Για τις μετεγγραφές: «Ήταν ένα διήμερο εξελίξεων, είχε επαφή με την διοίκηση αλλά και με τον κ. Πρέσλι. Η ομάδα ενισχύεται σημαντικά. Αναμένεται πως το ρόστερ θα ολοκληρωθεί εντός του επόμενου 48ωρου. Ο Αγκούλο δεν έχει υπογράψει, είναι σε προχωρημένο στάδιο. Έχουμε τρεις επιλογές για την μεσοεπιθετική γραμμή. Μπορεί να γίνει ακόμη μια κίνηση. Οι οπαδοί τώρα θα είναι ικανοποιημένοι, κλείσαμε το μεσοαμυντικό κομμάτι νωρίς, και απομένει το μεσοεπιθετικό».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα και τον κόσμο: «Χθες είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, όλοι θα κριθούμε όμως στο πρωτάθλημα που είναι δύσκολο και απαιτητικό. Ο Φόνμπρεγκ έδειξε τις δυνατότητες του, από του Φιλιώτη και Καρώ είδαμε πολύ καλή παρουσία, όπως και από τον Μπεριγκό. Τα πράγματα μπαίνουν σε λογική σειρά, μπαίνουμε σε καλό δρόμο. Θα παλέψουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Έγινε μια καλή προσπάθεια, έφεραν ονόματα, το κερασάκι στην τούρτα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Να έχουν τα πατήματα τους, αν ο Θεός θέλει θα πάμε πολύ καλά. Πρέπει να πατούμε στα πόδια μας, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα. Ο κ. Πρέσλι δουλεύει πολύ σκληρά, αν προστεθεί και ο Νεμετς, τότε θα έχουμε ολοκληρωθεί. Θα ήθελα να πω και στον κόσμο, πως τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων. Το μεγάλο μας όπλο είναι η ο κόσμος, στα δύσκολα μας στήριξε. Τώρα είναι η δική τους ώρα να δώσουν το δικό τους στίγμα».

Για την συνέλευση της ΚΟΠ: «Εντός ολίγου θα έχουμε αποτέλεσμα. Ότι κι αν αποφασίσουν θα το ακολουθήσουμε. Είτε με αύξηση είτε χωρίς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Υπήρχε μια διαβούλευση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, όμως αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως όποια κι αν είναι η απόφαση εμείς θα την ακολουθήσουμε».

 

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X