ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μελαΐσης: «Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»

Αποχωρεί ο Πηλέας και ο Νγκογκ

Στη Σλοβενία βρίσκεται η ομάδα της Πάφου για την προετοιμασία της ενόψει της δύσκολης χρονιά. Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη και σύντομα αναμένονται νέες ανακοινώσεις με τον Ζόελ Μολ (Ελβετός τερματοφύλακας) να είναι προ των πυλών. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Πάφου, Πέτρος Μελαϊσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον προγραμματισμό και κάποιες αποχωρήσεις: «Δεν έχουν ικανοποιήσει κάποιοι ποδοσφαιριστές. Κάποιοι άλλοι δεν βρίσκουμε κοινή συνισταμένη όπως είναι ο Πηλέας και ο Νγκόγκ όμως υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές και ο κ. Πρέσλι έχει κάνει κάποιες επιλογές»

Πόσοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας: «Έχουμε 14 ποδοσφαιριστές. Φέτος όμως το ρόστερ θα είναι πολύ πιο μικρό από πέρυσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί καλύτερα»

Για τον κόσμο: «Είναι η μεγάλη μας προσδοκία. Έλεγα πάντα πως για να έχεις ομάδα πρέπει να έχεις κόσμο και η Πάφος έχει τον κόσμο»

Για τον Μολ: «Είναι στην Πάφο ο Ζόελ Μολ . Αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει και θα πάει άμεσα στην Σλοβενία»

Για το επόμενο φιλικό: «Θα έχουμε αύριο φιλικό και μέχρι τις 14 θα ολοκληρωθούν τα φιλικά. Στις 15 θα επιστρέψουμε. Έπειτα θα κάνουμε παιχνίδια στην Κύπρο»

Για την προετοιμασία: «Είναι σκληρές οι προπονήσεις, ο κ. Πρέσλι θέλει να περάσει το δικό του στίγμα. Σύντομα πάντως θα υπάρχουν ανακοινώσεις»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X