ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μελαΐσης: «Νιώθω σαν τον απατημένο σύζυγο για Νέμετς...» (ηχητικό)

Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το θέμα του γηπέδου στην Γεροσκήπου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πέτρος Μελαΐσης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου για όλα τα θέματα που απασχολούν την παφιακή ομάδα.

Αναλυτικά:

Για την αντεπίθεση της Πάφου: «Δεν είχαμε ένα εύκολο διάστημα μετά την αφαίρεση βαθμών. Κερδίσαμε την εσωστρέφεια και την πίκρα μας. Σεμνά ταπεινά συνεχίζουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο χωρίς δόση υπεροψίας. Έχουμε ΕΝΠ και Δόξα και το κύπελλο που μας ενδιαφέρει. Η ομάδα έχει τα ψυχικά αποθέματα».

Για τη νίκη επί του Ερμή: «Χθες έσπασε και μια κατάρα για να κερδίσουμε και μια ομάδα στα χαμηλά στρώματα. Έγινε η ψυχολογική προεργασία για να ξεπεράσουμε την αφαίρεση των 7 βαθμών. Φέτος η ομάδα βάζει το προζύμι για την πορεία που θα κάνουμε του χρόνου».

Για τον Νέμετς και τον ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω σαν τον απατημένο σύζυγο που τα μαθαίνει τελευταίος. Δεν ξέρω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Αν ήξερε κάτι παραπάνω ο κ. Χριστοδούλου ας το έλεγε. Όσοι ενδιαφέρονται επισήμως για παίκτες μας, ξέρουν που να έρθουν. Αυτά τα πράματα με τα παρασκήνια δεν προσφέρουν σε κάτι, ούτε παραφιλολογία, ούτε θέματα πίσω από κλειστές πόρτες. Ήδη το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πληγωμένο και ταλανισμένο και μιλώ για την αφαίρεση των βαθμών της ομάδας μας».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα πρόγραμμα που δεν είναι ευκαταφρόνητο. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και την παρουσία από τους παίκτες πιστεύουμε ότι θα κάνουμε καλή πορεία».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Επιστρέφουν Φιλιώτης και Καρώ απ’ εκεί και πέρα τη διαχείριση και τα κλειδιά τα έχει μόνο ένας. Ο Ζέλικο Κόπιτς που δικαιώνεται κάθε φορά».

Για το γηπεδικό Γεροσκήπου: «Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Στο μυαλό των ιδιοκτητών μας σε μακροπρόθεσμο πλάνο είναι η δημιουργία ενός ιδιόκτητου γηπέδου. Η Πάφος είναι ο φτωχός συγγενής. Το Παφιακό χτίστηκε τη δεκαετία του 80’. Αυτό είναι ένα γήπεδο που θα ανταποκριθεί; Το κολυμβητήριο Γεροσκήπου είναι αφημένο στον χρόνο. Γήπεδο Ακρίτα Χλώρακας δεκαετία 70’; Δεν πρέπει να γίνει κάτι; Περιμένουμε μόνο τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες; Δεν πρέπει η Πολιτεία να δει και την επαρχία της Πάφου; Μόνο για τις άλλες επαρχίες δίνουν τον οβολό τους; Έχουμε μια ομάδα τον Παφιακό που πρωταγωνιστεί και το Αφροδίτη στάζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X