ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μελαΐσης: «Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο με τον Αγκούλο» (ηχητικό)

Κανονικά θα γίνει η τιμητική του Πάμπου Δημοσθένους, αν και ο ίδιος υπέστη ρήξη χιαστών

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πέτρος Μελαΐσης, εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Πάφου.

Αναλυτικά:

Για το αν ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας: «Επιστρέψαμε χθες από το εξωτερικό που κάναμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και αύριο θα είναι η επίσημη παρουσίαση της ομάδας με τους παίκτες των ακαδημιών, παρουσία του κόσμου μας που θα δει τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας».

Για το πρόγραμμα φιλικών: «Θα έχουμε διαδοχικά δυο παιχνίδια φιλικά. Στις 18 με τον συμπολίτη μας Ακρίτα Χλώρακας για την τιμητική του Πάμπου Δημοσθένους. Θα τιμηθεί ο μέχρι πρότινος αρχηγός μας που τίμησε για τόσα χρόνια το σήμα με τον Παλλικαρίδη πάνω. Μάλιστα, τραυματίστηκε το παιδί με ρήξη χιαστών πριν τέσσερεις μέρες, αλλά το φιλικό και η τιμητική θα γίνουν κανονικά. Στις 19 του μήνα έχουμε το φιλικό με την ΕΝΠ στις 19:00 στο Παφιακό».

Για την εικόνα της Πάφου στα φιλικά και τις μεταγραφές: «Τα φιλικά είναι για δοκιμές συνθέσεων και παικτών. Θα είδες τους παίκτες μας σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Ο κος Πρέσλι προσπαθεί να δει πολλά πράματα. Η Πάφος δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο με τον Αγκούλο. Το επιβεβαιώνω αφού είδε το φως της δημοσιότητας και μένει να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις. Ο Καμερουνέζος παίζει στη μεσοεπιθετική γραμμή και έτσι με ταχύτατους ρυθμούς ολοκληρώνουμε τις μεταγραφές και τις επόμενες μέρες».

Για το πρόγραμμα της πρεμιέρας και πόσες μεταγραφικές κινήσεις μένουν ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ: «Ξεκινούμε με την ΑΕΚ Λάρνακας στις 25 του μήνα αν και ο αγώνας μπορεί και να μετακινηθεί λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων της ΑΕΚ. Έτσι ίσως ξεκινήσουμε στις 2 του Σεπτέμβρη στη δεύτερη αγωνιστική, κάτι που μας συμφέρει. Θα έχουμε μια πολύ δυνατή μεσοαμυντική ομάδα όπως μας θυμάται ο κόσμος. Δεν θέλω να μπω στην αριθμολογία παικτών, αλλά μπορώ να πω ότι μέχρι και 5 μεταγραφές μπορούν να γίνουν. Λογικά το παζλ, αφού έχει ολοκληρωθεί η ομάδα μεσοαμυντικά, πρέπει να συμπληρωθεί και μεσοεπιθετικά. Ο Μπεριγκό πάντως θα αποτελέσει το μεγάλο όπλο της επιθετικής γραμμής όπως και πέρσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X