ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μελαϊσης: «Δεν θα παίξει με τον Απόλλωνα ο Ζάντερ»

«Υπάρχει ένας όρος στην συμφωνία που έγινε για την παραχώρηση του παίκτη».

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Πάφος έκλεισε εντυπωσιακά την μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση του Ζάντερ Σαντάνα από τον Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Παύλος Μελαϊσης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε για την προσθήκη του Βραζιλιάνου:

«Μετά την αποχώρηση του Γιαννούλη η ομάδα ήταν έτοιμη και κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα και πήρε ένα καλό ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Ζάντερ, που ξέρουμε την αξία του. Πρέπει να προλαμβάνουμε τα γεγονότα, εάν θέλουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Για την ομάδα που δημιουργήθηκε: «Περιμέναμε δεκαετίες για να έχουμε μία ομάδα που να δουλεύει μέσα σε αυτά τα επαγγελματικά πλαίσια. Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα, που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα ψηλά. Η τελευταία προσθήκη του Ζάντερ το δείχνει αυτό, όπως και οι άλλες κινήσεις που κάναμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Για το αν ανήκει στην Πάφο ο Ζάντερ: «Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Πάφο. Όμως, στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα νομίζω υπάρχει μία άτυπη συμφωνία να μην αγωνίζεται ο Ζάντερ».

Για το αν ισχύει το ίδιο για τους Πολίτσι και Καρώ: «Δεν θέλω να συνδέσω αυτούς τους δύο με την περίπτωση του Ζάντερ. Νομίζω οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν την δική τους ευκαιρία να αγωνιστούν».

Για τις δυνατότητες της ομάδας: «Από το καλοκαίρι είχα εκφράσει την πεποίθηση ότι η ομάδα θα ήταν πάρα πολύ δυνατή, καθώς έβλεπε την δουλειά που γινόταν στο θέμα του προγραμματισμού. Νομίζω φέτος θα είμαστε η ευχάριστή έκπληξη του πρωταθλήματος»

 

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X