ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μελαΐσης: «Αξιόλογο σύνολο που εμπεριέχει ποιότητα»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος F.C. Ο Πέτρος Μελαΐσης αναφέρθηκε στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, στον Αγγελόπουλο ο οποίος είναι προ των πυλών αλλά και στην εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση (1-1).

Για τον Γιάννη Αγγελόπουλο (σ.σ. αντικατέστησε τον Κόπριβετς λόγω τραυματισμού): «Ήταν μια αναγκαία προσθήκη. Δεν έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια. Νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή, το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Μπορεί να προκύψουν 1-2 προσθήκες με νέους ποδοσφαιριστές για το γκρουπ β’ για να έχουμε επιλογές με βάθος».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και τις ακαδημίες: «Το βλέπουμε με ιδιαίτερη έμφαση το θέμα των ακαδημιών. Αν δώσουμε όλα τα σωματεία τις βοήθειες στα παιδιά, τότε το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει μέλλον. Βλέπουμε και το θέμα των Εθνικών ομάδων, βλέπουμε μια δυστοκία. Κυρίως στην επίθεση είχαμε μια φουρνιά καλή, με Αλωνεύτη, Οκκά κτλπ. Μπαίνουμε σε μια φιλοσοφία ευκαιριακή με τους ξένους ποδοσφαιριστές».

Για τις προσδοκίες: «Να πατούμε στα πόδια μας. Είδα την ομάδα και έχω πειστεί πως υπάρχει ένα αξιόλογο σύνολο που εμπεριέχει ποιότητα. Με την Ανόρθωση δείξαμε θετικά στοιχεία και σ’ αυτά θα χτίσουμε. Αν κρίνει κανείς από το 2000 που έγινε η ενοποίηση, θεωρώ πως είναι το καλύτερο ρόστερ. Δεν είναι εύκολος ο μαραθώνιος, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα επιδιώξουμε να έχουμε μια μαχητική ομάδα που να παλεύει από το 1ο λεπτό μέχρι το 90’».

Για το τελείωμα των φάσεων: «Εκεί νομίζω το κερασάκι θα το βάλει ο Νέμετες. Σταθερή αξία είναι και ο Μπεριγκό, τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος, και αν δέσει με τον Νέμετες τότε θα έχουμε ένα πολύ ισχυρό επιθετικό δίδυμο. Είναι τιμή και χαρά μας που τον έχουμε στο δυναμικό μας. Για τον Νέμετες να πούμε πως έδειξε στοιχεία σέντερ φορ, το βαρύ φορ που λέμε, αυτό που ήθελε δηλαδή ο Πρέσλι».

Για τους Καρώ και Ζαχαρίου: «Μας χαροποιεί η κλήση, του Καρώ και Ζαχαρίου στην Εθνική Ελπίδων. Μας χαροποιεί που βοηθούν τις Εθνικές ομάδες».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Υπήρχαν προβλήματα, μια διστακτικότητα. Πιστεύω πως θα είχαμε πολύ περισσότερους οπαδούς, τόσο εμείς όσο και η Ανόρθωση. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τον νόμο αλλά νομίζω θα επηρεάσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X