ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΜακΦάρλεν: «Αξίζαμε τη νίκη»

Οι δηλώσεις του ΜακΦάρλεν της Πάφου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δόση πικρίας είχε ο ΜακΦάρλεν μετά τη λήξη του αγώνα, γιατί όπως δήλωσε η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Παρόλα αυτά έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια ενώ έγινε αναφορά και για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Πάνω από όλα είμαστε ικανοποιημένοι με την ομάδα μας αλλά για άλλη μια φορά είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και η μονή απογοήτευση είναι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι κάτι που αξίζαμε. Οι παίκτες έπαιξαν καλά και μετέφεραν στο γήπεδο αρκετά πράματα που τους είπαμε και ήταν τεραστία η βελτίωση στην ομάδα μας από την προηγούμενη φορά που χάσαμε από την Αλκή. Είναι σημαντικό να υπάρχει για εμάς κίνητρο και στα άλλα παιχνίδια και αφού έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή να δούμε και τα επόμενα ματς».

Για τους Γκουλόν και Μπρουλς και τον νέο Τεχνικό Διευθυντή και αν άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν: «Είναι αλήθεια ότι ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Την επόμενη χρονιά στόχος είναι να είμαστε κοντά στην 6αδα. Ο Ταραβέλ ήταν εκτός με κάρτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X