ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λομάκιν: «Στόχος μας η εξάδα»

Ως το καλύτερο της ιστορίας της Πάφου χαρακτήρισε το ρόστερ

Ο πρόεδρος της Πάφου Σεργκέι Λομάκιν παραχώρησε συνέντευξη στα επίσημα μέσα του συλλόγου για την ομάδα που φτιάχτηκε και τους στόχους ου αυτή έχει.

Χαρακτήρισε το φετινό ρόστερ το καλύτερο που είχε ο σύλλογος στην ιστορία του και θα στοχεύσει να μπει στην εξάδα.

Αναλυτικά:

«Τώρα που η ομάδα είναι πλήρης, τι πιστεύετε για τις επιλογές των παικτών και τη συμπλήρωση του ρόστερ;

- Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ έντονο καλοκαίρι για εμάς, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, όλοι μας, ιδιοκτήτες, αθλητικό τμήμα και προπονητές. Μέχρι στιγμής, πιστεύουμε ότι έχουμε κτίσει την ισχυρότερη ομάδα στην ιστορία της Πάφου και εξακολουθούμε να αναζητούμε κάποιες θέσεις για βελτίωση. Προσπαθούμε πάντοτε να περάσουμε το μήνυμα στους οπαδούς ότι δεν βιαζόμαστε και πρέπει να έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Τι μπορεί να πετύχει η ομάδα αυτή την αγωνιστική περίοδο;

- Την πρώτη μέρα της άφιξής μας, δηλώσαμε τους στόχους μας για 3 χρόνια. Πιστεύουμε ότι με αυτή την ομάδα και το προπονητικό προσωπικό μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας να είμαστε στην πρώτη εξάδα όπως σχεδιάσαμε.

Είδατε σημαντικά προβλήματα κατά την μεταγραφική περίοδο και πόσο δύσκολο ήταν αυτό το καλοκαίρι;

- Ζούμε ακόμα στην πραγματικότητα, όπου παίκτες και μάνατζερ δεν πιστεύουν στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών η ομάδα δεν ήταν ποτέ στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και μερικές φορές είναι δύσκολο να πείσεις κάποιους παίκτες να έρθουν στην Πάφο. Αλλά νομίζω ότι σιγά-σιγά αρχίσαμε να το αλλάζουμε αυτό και η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη κάθε μέρα.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φίλους της ομάδας;

- Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Δείχνουμε σε όλους πόσο σοβαρά λειτουργούμε όσον αφορά τα σχέδιά μας, τους στόχους μας και το αποδεικνύουμε με τις υπογραφές ποδοσφαιριστών. Τώρα η μπάλα είναι στην πλευρά σας, ερχόμενοι για να υποστηρίξουν την ομάδα, φέρνοντας τη φωνή της ομάδας στο γήπεδο και βοηθώντας μας!».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X