ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Lars Hallengreen: «Θέλουμε στην ομάδα μας τους καλύτερους Παφίτες ποδοσφαιριστές»

Δηλώσεις του Lars Hallengreen στο γραφείο Τύπου της Πάφου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Πάφου, Lars Hallengreen, παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο Tύπου της ομάδας σχολιάζοντας την πρόσληψή του, τις πρώτες του εντυπώσεις, τα καθήκοντα και τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δανός:

Πως προέκυψε η συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα μας κι εσένα προσωπικά;

"Οι επενδυτές έψαχναν για κάποιο τεχνικό διευθυντή και υπήρχαν κάποιοι υποψήφιοι για τη θέση. Πιστεύω πως πείστηκαν από τη δουλειά μου στη Δανία και μέσα από μία μεγάλη συνέντευξη που έδωσα και προβλήθηκε και στα Ρωσικά Μ.Μ.Ε.

Πίστεψαν πως είμαι το σωστό άτομο και με κάλεσαν. ‘Ήρθα λοιπόν στην Κύπρο και για μία ολόκληρη ημέρα είχαμε συζητήσεις με τους επενδυτές, παρακολούθησα και τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου απέναντι στη Δόξα και εν τέλει κλήθηκα και συμφωνήσαμε".

Πριν να αναλάβεις τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα μας τι γνώριζες για το Κυπριακό πρωτάθλημα; Επίσης ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις μετά την άφιξη σου αυτές τις λίγες ημέρες που βρίσκεσαι εδώ ;

"Η αλήθεια είναι πως έψαξα για αρκετές πληροφορίες μετά την πρώτη κρούση προς το πρόσωπο μου από την ομάδα αν και ήξερα αρκετά πράγματα από πριν λόγω κυρίως των αναμετρήσεων της πρώην ομάδας μου FC Midtjylland απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου χάσαμε και στους δύο αγώνες. Ήταν απογοητευτικό για εμάς αλλά φαίνεται πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου εδώ είναι πολύ καλό και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία της UEFA.

Οι 4-5 μεγάλες ομάδες βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και θα μπορούσαν με άνεση να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Δανίας. Ως προς την ομάδα αυτό που πρόσεξα πρώτο είναι πως υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα, αλλά παράλληλα γίνεται πολύ καλή δουλειά από την προπονητική ομάδα. Ένα θέμα που πρέπει να δούμε είναι τα μικρής διάρκειας συμβόλαια καθώς όταν έχεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο πρέπει να προσφέρεις και σιγουριά στους ποδοσφαιριστές".

Ποια ακριβώς θα είναι τα καθήκοντα σου στην ομάδα μας και ποιοι είναι οι στόχοι σου σχετικά με την ομάδα μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο;

"Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να παρακολουθώ την δουλειά του προπονητή και να βοηθάω στην βελτίωση της ομάδας. Αρχικά όμως πρέπει να φροντίσω για να φέρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που μπορούμε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που θα διαθέτουμε. Επίσης θέλουμε στην ομάδα μας τους καλύτερους Παφίτες ποδοσφαιριστές και να πλησιάσουμε όσο πιο κοντά στην εξάδα.

Τέλος ξέρουμε πως η Πάφος διαθέτει αρκετούς φιλάθλους και ένας από τους στόχους μας είναι να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο. Επίσης θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην Ακαδημία μας.

Έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, 6 ετών, σε αυτό το θέμα στην ομάδα της FC Nordsjælland, η οποία είναι φημισμένη για τους παίκτες που προάγει από την Ακαδημία της. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία έχοντας τη νεαρότερη σε μέσο όρο ηλικία. Υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και στρατηγική για την Ακαδημία και στόχος είναι να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για την ομάδα μας".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X