ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γλυκής: «Υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της ακαδημίας»

«Η συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι δεν τηρήθηκε για αυτό θα πρέπει να βρούμε την λύση», είπε ο πρόεδρος.

Γενική συνέλευση έχουμε σήμερα στην Πάφο και ο πρόεδρος, Χρήστος Γλυκής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της ακαδημίας και δεν τηρήθηκε η συμφωνία που έγινε με την εταιρεία:

«Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να πορευτούμε με σωστό τρόπο. Βλέπω ότι έχουμε πρόβλημα στο λειτουργικό κομμάτι. Η Πάφος είναι η εταιρεία και δεν έχει πολλές αρμοδιότητες εκτός από το λειτουργικό. Η συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι δεν τηρήθηκε για αυτό θα πρέπει να βρούμε την λύση», είπε αρχικά ο κ. Γλυκής.

Ποια πράγματα δεν τηρήθηκαν στην συμφωνία που έγινε με την εταιρεία: «Να σεβαστούμε τα μέλη της Πάφου και πρέπει πρώτα να μάθουν κάποια πράγματα Υπάρχει πρόβλημα με την διαχείριση της Ακαδημίας και κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σωστά».

Εάν έχει ετοιμαστεί νέο πλάνο: «Υπάρχει σχέδιο γραπτώς που θα παρουσιαστεί εντόπιων των μελών και αν το δεχτούν θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε και στους Ρώσους. Ένα πάρω ψήφο, αυτό το καθεστώς αυτό τον τρόπο δουλειάς δεν μπορώ να τον δεχτώ, γιατί θεωρώ ότι θα μας δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον».

Για το σωματείο: «Αυτή την στιγμή η Πάφος έχει μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα και τις Ακαδημίες. Εάν πάρω ψήφο, υπάρχουν σκέψεις για συνεργασίες με τον ΑΠΟΠ, τον Παφιακό και την Πάφια στο γυναικείο. Μπορείτε να ρωτήσετε τον πρόεδρο της Πάφιας, ότι της παρέχουμε τα πάντα δωρεάν, διότι θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα».

Για τα λάθη που έγιναν στην ομάδα: «Σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά αυτό είναι λογικό, γιατί ήταν νέα ομάδα. Κάνεις 5 μεταγραφές και αποτυγχάνεις, όχι να κάνεις 28. Αυτά όμως διορθώνονται και πλέον υπάρχει η βάση. Το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα διαχείρισης».

Για τον αριθμών των παιδιών που έχει η ακαδημία της Πάφου: «Αυτή την στιγμή υπάρχουν 204 παιδιά στις ακαδημίες. Όμως, εάν δείτε μία ομάδα στην Κύπρο που την Κ19 την διαχειρίζεται η ακαδημία, τότε θα τα παρατήσω και θα πάω σπίτι μου».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X