ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γλυκής: «Πήραμε την ευκαιρία από τα μαλλιά»

Τρίποντο για την Πάφο επί της Ομόνοιας είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική

Τρίποντο για την Πάφο επί της Ομόνοιας είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της Πάφου έδειξε καλά στοιχεία και δίκαια έφτασε σε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Μια νίκη που αλλάζει την ψυχολογία, την πίστη στην ομάδα και γενικότερα το κλίμα. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της Πάφου, Χρίστος Γλυκής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Αναμφίβολα μια νίκη πάνω σε δυνατό αντίπαλο φέρνει τη χαρά και πόσο μάλλον στους οπαδούς μας που ήταν πικραμένοι. Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε πως το παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν ευκαιρία και πως έπρεπε να την πάρουμε από τα μαλλιά. Και αυτό κάναμε, όμως τώρα βλέπουμε τον Ολυμπιακό».

Για τις αμφιβολίες που σβήνουν: «Είναι λογικό να υπάρχει αμφιβολία από τον κόσμο που δεν είναι κοντά στην Ομάδα. Εμείς γνωρίζουμε πως υπάρχουν δυνατότητες. Υπήρξαν κάποια αντικειμενικές δυσκολίες για την ομάδα μας, όμως σιγά σιγά η ομάδα ανεβαίνει».

Για αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ζαχαρίου φάνηκε τυχερός στην ατυχία του μιας και δεν θα χρειαστεί επέμβαση, ενώ ο Πικαρμένος ήταν άτυχος και θα μείνει κάποιο διάστημα έξω».

Για τον Σόσιν: «Είναι μια μεγάλη προσθήκη ο Σόσιν. Προσδοκούμε σε μια συνεργασία που θα βοηθήσει τρομερά τις ακαδημίες μας. Έχουμε θέσει ως στόχο την ανασυγκρότηση της ακαδημίας και σιγά σιγά θα μπούμε και στα τεχνικά κομμάτια. Είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει και θα φέρει πιο κοντά την ακαδημία στην ομάδα».

Για τις εγκαταστάσεις: «Αντιλαμβανόμενοι πως υπήρχε καθυστέρηση στην ανοικοδόμηση των εγκαταστάσεων, αναλάβαμε ως διοίκηση να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Στελεχώσαμε άτομα εμείς και πλέον μπορούν να γίνουν και αγώνες της ακαδημίας αλλά και να γυμνάζονται οι ποδοσφαιριστές».

Για τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως υποτιμήθηκε: «Δεν θα πω ότι υποτιμήθηκε ο Ολυμπιακός αλλά ότι αγωνίστηκε και επάξια πήρε τους βαθμούς που πήρε. Έτσι και εμείς θα αγωνιστούμε για να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το βάθος του ρόστερ: «Όταν ξεκινήσαμε είχαμε στο ρόστερ μας 1-2 ποδοσφαιριστές. Ύστερα ήρθαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, κάποιες προσθήκες δεν έγιναν όμως για διάφορους λόγους και την τελευταία εβδομάδα έγιναν σημαντικές προσθήκες. Πλέον τορόστερ έχει 30 ποδοσφαιριστές και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση