ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παλιούρας: «Εκτός απρόοπτου συνεχίζουμε με τον κ. Πρέσλι»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Πρέσλι, στη νέα σεζόν αλλά και στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα: «Να είμαστε αντικειμενικοί, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κάνουμε την πρόκριση. Δεν πάμε όμως για να ηττηθούμε, αλλά να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε τον κόσμο, να χειροκροτήσει την ομάδα, η οποία πέτυχε τον σκοπό της, δηλαδή την παραμονή, ενώ βρισκόμαστε και στους “4” του κυπέλλου».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια: «Σίγουρα θέλουμε μέχρι το τέλος να κάνουμε καλές εμφανίσεις, αν μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη. Και από θέμα ψυχολογίας, καθώς αρχίζεις τον προγραμματισμό με πιο αισιοδοξία. Αρχίσαμε από το μηδέν, ήταν μια πειραματική χρονιά, θεωρώ όμως πως πήγαμε πολύ καλά. Πετύχαμε τον στόχο, και αξίζουν να χειροκροτηθούν οι ποδοσφαιριστές».

Για τον Πρέσλι: «Υπάρχει θέληση να συνεχίσουμε με τον κ. Πρέσλι. Από την ημέρα που ήρθε έφερε άλλη πνοή, και ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα, άρεσε. Εκτός απρόοπτου θα συνεχίσουμε, αλλά δεν υπάρχει τελική συμφωνία».

Για τη νέα σεζόν: «Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε το υπάρχων ρόστερ, ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να συνεχίσουν, βλέπουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Να βάλουμε σωστές βάσεις, και να βελτιωθούμε στο μέλλον».

Για την αποβολή του Πρέσλι στο τελευταίο παιχνίδι της Πάφου: «Ο προπονητής μας πάνω στην μικροένταση προσπάθησε να υπερασπιστεί και να μην αφήσει τους ποδοσφαιριστές να υπάρξει ένταση με τους αντιπάλους. Θεωρώ ήταν λίγο άδικη η αποβολή του. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά είναι κρίμα αφού δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που ξέρει. Το πάθος του το μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές, να αγωνίζονται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτή η αλλαγή στην νοοτροπία, αρέσκεται στο γρήγορο ποδόσφαιρο».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X