ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ένας παίκτης - ηγέτης στην ομάδα μας»

Στο γραφείο επικοινωνίας της PAFOS FC μίλησε το τελευταίο απόκτημα της ομάδας Artem Filimonov. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως στην ομάδα φαίνεται να γίνεται μια σωστή δουλειά και σημείωσε με σιγουριά πως η ομάδα θα έχει επιτυχίες. Παράλληλα για τον ποδοσφαιριστή μίλησε και ο κ. Laurent Dechaux.

Αναλυτικά:

PAFOS FC MEDIA: Τι πιστεύεις για την ομάδα μας; Γνώριζες κάτι από πριν; Πως βλέπεις τα πράγματα τώρα που είσαι εδώ;

Artem Filimonov: Είναι μία προοδευτική ομάδα. Τώρα πια βρίσκεται στην Α’ Κατηγορία και αποτελείται κυρίως από ευρωπαίους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Η ομάδα κτίζεται από την αρχή. Νέος προπονητής , νέοι ποδοσφαιριστές και έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο: να χτίσουμε την ομάδα και να πετύχουμε καλά αποτελέσματα.

PAFOS FC MEDIA: Τι πιστεύεις για τις προπονήσεις εδώ γενικά; Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις εμπειρίες σου στην Ουκρανία;

Artem Filimonov: Φυσικά υπάρχουν κοινά στοιχεία, ασκήσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρίνω αφού βρίσκομαι εδώ μόνο για δύο μέρες. Θα μπορώ να σχολιάσω λίγο αργότερα αλλά γνωρίζω πως ο προπονητής μας Luka Elsner είχε καλά αποτελέσματα με τις προηγούμενες του ομάδες στην Ljubljana όπου προπονούσε την εθνική ομάδα Κ21 της Σλοβενίας. Για αυτό το λόγο είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πολύ καλή και έντονη προπόνηση.

PAFOS FC MEDIA: Σε ποιές ομάδες αγωνίστηκες πριν έρθεις στην Πάφο;

Artem Filimonov: Πριν από την ομάδα της Πάφου αγωνίστηκα στην Chernomorets για δύο χρόνια, ως αρχηγός της ομάδας. Μετά την Chernomorets έπαιξα στην ομάδα της Karpaty Lviv.

PAFOS FC MEDIA: Πως έγινε και ήρθες ως δανεικός στην ομάδα της Πάφου;

Artem Filimonov: Υπήρξε ενδιαφέρον από τη Διοίκηση της Πάφου και τον προπονητή της, πράγμα σημαντικό για μένα. Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για μένα, ήξερα πως θα είχα έναν προπονητή ο οποίος γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού μου και τις ικανότητες μου και για αυτό το λόγο το είδα θετικά. Είναι χαρούμενος και αναμένω το τέλος της περιόδου προετοιμασίας για να αγωνιστώ στο κυπριακό πρωτάθλημα.

PAFOS FC MEDIA: Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Artem Filimonov: Οι στόχοι μου παραμένουν σταθεροί για κάθε χρονιά. Θέλω να βελτιώνομαι σαν ποδοσφαιριστής. Τώρα έχω κι άλλον στόχο. Δεν δίνω μεγάλες συνεντεύξεις στα Αγγλικά επειδή αισθάνομαι λίγο αμήχανα. Αν μιλούσαμε απλά (δεν ήταν συνέντευξη) θα μιλούσα πολύ καλύτερα. Θα έχω προσωπικό δάσκαλο, θέλω να βελτιωθώ και σας ποδοσφαιριστής και σαν άτομο καθώς και να βελτιώσω τις γνώσεις μου στα Αγγλικά κάτι το οποίο είναι σημαντικό για μένα.

PAFOS FC MEDIA: Ποια είναι η θέση σου στον αγωνιστικό χώρο; Πως αγωνίζεσαι;

Artem Filimonov: Αγωνίζομαι ως μέσο αμυντικός, ως ο ποδοσφαιριστής ο οποίος πρέπει να είναι πίσω από την γραμμή της μπάλας και να ανακόπτει τις επιθέσεις των αντιπάλων. Προσπαθώ να παίζω δυνατά, στα όρια του φάουλ, αλλά γνωρίζω πως είναι απαραίτητο για την ομάδα μου. Πρέπει να παίζω καλά να δουλεύω αρκετά και να προωθώ την μπάλα μπροστά έτσι ώστε οι συμπαίκτες μου να έχουν την ευκαιρία να επιτεθούν.

PAFOS FC MEDIA: Μίλησε μας για τον εαυτό σου, πως ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

Artem Filimonov: Ξεκίνησα στην ηλικία των 6 όταν οι γονείς μου πρόσεξαν την κλίση που είχα για το ποδόσφαιρο. Όλοι οι τοίχοι και τα φωτιστικά στο σπίτι μου ήταν κατεστραμμένα, ήμουν 5 ετών και οι γονείς μου αποφάσισαν να διοχετεύσω την ενέργεια μου σε κάτι που πραγματικά μου άρεσε, στο ποδόσφαιρο και το γήπεδο και πραγματικά το λάτρεψα. Άρχισα να ερωτεύομαι το ποδόσφαιρο ακόμα πιο πολύ από την ηλικία των 6 και μέχρι σήμερα. Έχω κάνει αρκετό δρόμο και τώρα πια αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, λατρεύω το ποδόσφαιρο και θέλω να βελτιώνομαι.

PAFOS FC MEDIA: Τι μπορούν να αναμένουν από εσένα οι φίλοι της ομάδας της Πάφου, πες μας κάποια λόγια.

Artem Filimonov: Θα ήθελα να τους πω να μη μας κρίνουν πολύ αυστηρά. Τους ζητώ να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και εμείς ως αντάλλαγμα θα τους ευχαριστήσουμε με καλά αποτελέσματα και καλά παιχνίδια. Θα κάνουμε τα πάντα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο για να κτίσουμε μία ομάδα. Το μπορούμε όμως και μαζί με τον προπονητή μας και τους συμπαίκτες μου νομίζω πως θα έχουμε επιτυχία.

Σχόλιο από τον κ. Laurent Dechaux:

Ο Artem είναι νεαρός, ταλαντούχος και εργατικός μέσος αμυντικός. Θα βοηθήσει την άμυνα μας λόγω του υψηλού του επιπέδου στη δουλειά του. Επίσης έχει την ικανότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δώσει μακρινές ή κοντινές πάσες ακριβείας. Έχει τις ικανότητες και την νοοτροπία για να γίνει ένας παίκτης - ηγέτης στην ομάδα μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΦΟΣ FC

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.