ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φτιαγμένος για μπάλα ο Λότριτς

Συνέντευξη παραχώρησε στο γραφείου τύπου της Πάφου ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Λότριτς.
Στις δηλώσεις του, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην ομάδα και τη φιλοδοξία πως θα πάει καλά στο νέο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά:

«Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Mitja Lotric μίλησε στο γραφείο επικοινωνίας της ομάδας μας, από τη Ρίγα της Λετονίας όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας, για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

PAFOS FC MEDIA: Βρισκόμαστε στη Ρίγα, είσαι τώρα με την ομάδα της Πάφου. Τι σημαίνει για σένα αυτό;

Mitja Lotric : Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω συμφωνήσει με την ομάδα της Πάφου, είναι ένα βήμα για την καριέρα μου. Έφυγα από τη Σλοβενία γιατί ήθελα μία αλλαγή στο ποδόσφαιρο οπότε η ομάδα αυτή είναι καλή για μένα και ελπίζω να παίξω καλά.

PAFOS FC MEDIA: Ποια η γνώμη σου για την ομάδα της Πάφου; Τι έχει δει έως τώρα;

Mitja Lotric : Βλέπω πολλά καλά πράγματα. Έχουν αλλάξει πολλοί παίκτες, το ξέρω αυτό, αλλά σταδιακά είμαι βέβαιος πως θα είμαστε μια καλή ομάδα. Έχουμε πολύ καλό προσωπικό, προπονητές και πού καλές συνθήκες οπότε πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα βελτιωθούμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

PAFOS FC MEDIA: Τι μπορείς να μας πεις για τις προπονήσεις εδώ στη Ρίγα, ποσό σκληρές είναι;

Mitja Lotric : Προπονούμαστε πολύ σκληρά, με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα. Οι προπονητές μας ξέρουν τι είναι καλό για εμάς και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύουμε με ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους συμπαίκτες μου. Κάθε μέρα είναι και κάτι νέο και όπως είπα πιο πριν σταδιακά όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά.

PAFOS FC MEDIA: Γνωρίζουμε πως όλες οι προηγούμενες ομάδες σου ήταν στη Σλοβενία. Πες μας λίγα πράγματα γι αυτές τις ομάδες.

Mitja Lotric : Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην πόλη μου στη Murska Sobota. Στα 17 μου πήγα στην Koper και αγωνίστηκα εκεί για 4 χρόνια. Αργότερα πήγα στην Rudar Velenje για ενάμιση χρόνο και τώρα είναι η πρώτη μου μεταγραφή εκτός Σλοβενίας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.

PAFOS FC MEDIA: Πως είχες την ευκαιρία να παίξεις στην Πάφο;

Mitja Lotric : Ένας ατζέντης με ρώτησε εάν ήμουν έτοιμος να παίξω για αυτήν την Κυπριακή ομάδα και απάντησα πως φυσικά και είμαι. Θέλω να παίξω και εκτός της Σλοβενίας. Μετά έγινε συνεννόηση μεταξύ των δύο Σωματείων και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Rudar Velenje που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία.

PAFOS FC MEDIA: Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα περίοδο, τι θα ήθελες να πετύχεις;

Mitja Lotric : Πρώτα θέλω να παίξω καλά παιχνίδια. Θέλω να σκοράρω αρκετές φορές και να δώσω πάσες για γκολ και φυσικά να παίξω καλά για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να έχουμε μια καλή χρονιά.

PAFOS FC MEDIA: Ποια είναι η θέση σου στον αγωνιστικό χώρο; Πες μας για το στυλ παιχνιδιού σου.

Mitja Lotric : Μου αρέσει να παίζω σαν επιθετικός μέσος αλλά μπορώ και αριστερά στα φτερά ή την επίθεση. Το δυνατό μου σημείο είναι η ταχύτητα. Είμαι πολύ γρήγορος και έχω καλή τεχνική με την μπάλα. Οπότε μαζί με τους συμπαίκτες μου πιστεύω θα έχουμε μία πολύ καλά αποτελέσματα.

PAFOS FC MEDIA: Πως και γιατί ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο; Στη σλοβενία υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως καλαθόσφαιρα και χειμερινά αθλήματα.

Mitja Lotric : Ναι η Σλοβενία είναι μία μικρή χώρα αλλά έχουμε πολύ καλούς αθλητές. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στα δέκα μου και στα δεκαέξι μου συμμετείχα στο πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα. Απλά ,που αρέσει το ποδόσφαιρο, είναι ζωή!

PAFOS FC MEDIA: Τι μπορείς να πεις προς τους φίλους της ομάδας της Πάφου; Τι να περιμένουν από εσένα;

Mitja Lotric : Θέλω μόνο να τους πω ότι όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρος. Ελπίζω πως θα έρχονται να μας παρακολουθούν σε κάθε αγώνα και εμείς θα κάνουμε τα πάντα να στους ευχαριστήσουμε.

Σχόλιο Laurent Dechaux:
Ο Mitja είναι ένας τεχνίτης πλάγιος αριστερός ο οποίος μπορεί να προκαλέσει τους αντιπάλους του (πολύ καλός στο παιχνίδι ένας προς έναν) μπορεί να μεταβιβάσει την μπάλα και να δώσει βοήθειες στην αντίπαλη περιοχή.
Επίσης ο προπονητής μας τον γνωρίζει πολύ καλά και θα τον βοηθήσει να βελτιώσει την αποδοτικότητα του στα τελευταία 30 μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει ακόμα πολλά περιθώρια για βελτίωση και ανάπτυξη».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X