ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλα αλλάζουν στην ακαδημία

Ενημέρωση από την Πάφο για το νέο οργανόγραμμα των ακαδημιών του συλλόγου, οι οποίες θα τύχουν πλήρης αναδιοργάνωσης.
Αναλυτικά:

«Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Σωματείου ΠΑΦΟΣ FC, ανακοινώνει το πρόγραμμα, τις εγγραφές, τους προπονητές και την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν.

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΠΑΦΟΣ FC, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου διοίκησης, θα λειτουργεί υπό την διαχείριση της ΠΑΦΟΣ FC LTD, όπως και η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα.

Ως εκ τούτου, η Ποδοσφαιρική Ακαδημία έχει αναδιοργανωθεί πλήρως και θα λειτουργήσει με νέο μοντέλο ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με στόχο την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων και ενίσχυση όλων των ομάδων μας στα τμήματα υποδομής.

Στο πλαίσιο της νέου τρόπου λειτουργίας της Ακαδημίας, η Διοίκηση της εταιρείας, θα επιχορηγήσει με ειδικές τιμές τις συνδρομές για όλες τις ηλικίες ενώ θα παραχωρήσει δωρεάν στους αθλητές, τα ρούχα, το αθλητικό υλικό και τις μεταφορές τους.

Ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν έχουν αρχίσει.

Για εγγραφή και λεπτομέρειες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 99212391 και 26937700.

Προπονήσεις και αγώνες θα διεξάγονται, στα γήπεδα: Δημοτικό Γήπεδο Γεροσκήπου, Κοινοτικό στάδιο Κουκλιών και στο Προπονητικό Κέντρο “Νάσος Κωνσταντίνου” στη Γεροσκήπου, όταν θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του.

Προπονητές Ακαδημίες:

Οι προπονητές μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα είναι οι ακόλουθοι:
Συντονιστής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ακαδημίας, θα είναι ο κ. Παναγιώτης Γιάννου.
Προπονητές θα είναι: Λούκας Θεοδώρου(Κ-19), Γιώργος Καρατζάς(Κ-17), Χρίστος Αναστασίου (Κ-16), Νίκος Παπασάββας (Κ-15), Παύλος Αργυρού(Κ-14). Προπονητές στα Grassroots θα είναι οι Αντρέας Αντρέου, Πόλυς Πολυκάρπου, Δημήτρης Γιαννακού, Βαλεντίνος Ανδρέου. Προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παπάντωνης και γυμναστές Γιώργος Περικλέους, Άγγελος Αντωνίου και Παύλος Αργυρού».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.