ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τη Δευτέρα μαζικές ανακοινώσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο πρόεδρος της Πάφου Χρήστος Γλυκής.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Εχθές το βράδυ αναχώρησε η αποστολή για τη Λετονία που θα γίνει το πρώτο από τα τρία στάδια της προετοιμασίας».

Για τις μεταγραφές: «Τη Δευτέρα θα υπάρξουν μαζικές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει αλλά

Για το γεγονός πως οι Χαράλαμπος Δημοσθένους και Μάριος Ζαχαρίου είναι εκτός ομάδας: «Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από το επίσημο σωματείο. Αν ο ίδιος θεωρεί πως έχει αποκλειστεί από την ομάδα για την μη συμπερίληψη του στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι άλλο θέμα. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν σημαίνει κάτι το γεγονός πως δεν βρέθηκε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας».

Για τον προπονητή: «Ο προπονητής μας έχει εκπλήξει με την συμπεριφορά και τον τρόπο που μας παρουσίασε τη δουλειά του και θεωρούμε πως μπορεί να ταιριάξει με την ομάδα μας. Έχει ταυτιστεί με κάποιες δικές μας απόψεις και αυτό είναι σημαντικό. Δεν θέλουμε παθητικό παιχνίδι και ο προπονητής το ίδιο, ενώ με πιο δυνατές ομάδες έχει αναπτύξει ένα εναλλακτικό πλάνο το οποίο μας άρεσε».

Για τα συναισθήματα του κόσμου: «Τα συναισθήματα του κόσμου είναι ανάμεικτα. Ενθουσιασμός και ανυπομονησία από τη μια, γκρίνια από την άλλη. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Η επένδυση που γίνεται στην ομάδα έχει βαρόμετρο το γεγονός πως η ομάδα είναι αγαπητή σε όλη την επαρχία. Υπάρχει μια δίψα για να φτάσει ψηλά η Πάφος και αυτό μας οδηγεί στο να πράξουμε το καλύτερο δυνατόν».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.