ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντίδραση του κόσμου που ζήτησε εξηγήσεις

Σενάριο από ταινία εξελίχθηκε ψες στην Πάφο. Η τοπική ομάδα ήταν έτοιμη για την αναχώρηση της προς την Λετονία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και έτσι οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή ήταν έτοιμοι για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της ομάδας.

Κάπου εκεί όμως τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν μιας και έξω από το λεωφορείο βρέθηκε αρκετός κόσμος που ζητούσε εξηγήσεις για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα ο αποκλεισμός ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας και είχαν μεγάλη προσφορά πέρσι όπως ο Χαράλαμπος Δημοσθένους και ο Μάριος Ζαχαρίου «έβγαλε τον κόσμο από τα ρούχα του».

Και το όλο θέμα δεν τελείωσε έτσι απλά. Τα όλο θέμα πήγε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι οργανωμένοι ζήτησαν πάντως εξηγήσεις και οι απαντήσεις που πήραν δεν τους άφησαν ικανοποιημένους. Συγκεκριμένα όπως λέχθηκε από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή οι Ζαχαρίου και Δημοσθένους ήταν στο πλάνο για την αποστολή αλλά εντολές από πιο πάνω έβαλαν φραγμό στο πλάνο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.