ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανακοίνωσε Πλουτή και άλλα

Την πρόσληψη του Πλουτή Αβραάμ σε θέση του εκτελεστικού διευθυντή ανακοίνωσε η Πάφος FC, σε μια ανακοίνωση που περιλαμβάνει ενημέρωση για όλα τα θέματα του σωματείου.

 

Αναλυτικά:

 

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου PAFOS F.C, δια της παρούσης επικοινωνούμε με τον κόσμο της ομάδας μας, για ενημέρωση και διευκρίνιση όλων των τελευταίων εξελίξεων.

 

Όπως γνωρίζεται, πριν μερικές μέρες έχει ολοκληρωθεί και επικυρωθεί η Συμφωνία Διαχείρισης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και έχει αρχίσει η στελέχωση, η οργάνωση και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

 

Ο προγραμματισμός μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, όπως προνοείται στο πλάνο των μεγαλομετόχων της εταιρείας Pafos F.C LTD για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ήδη έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του κ.Laurent Dechaux στη θέση του Διευθυντη Ποδοσφαιρικού Τμήματος και Διευθυντή Υποδομής και Ανάπτυξης Ποδοσφαιρικών Τμημάτων.

 

 Η Διοίκηση, σε απόλυτη συνεργασία με τον κ.Dechaux, έχουμε καταλήξει στη τελική μας απόφαση για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί , στη κατάλληλη χρονική στιγμή  που θα κρίνει η  Διοίκηση.

 

Ο κ.Dechaux σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, θα αξιολογήσουν και θα καθορίσουν τους στόχους, για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να είναι πανέτοιμη η ομάδα στην έναρξη της προετοιμασίας.

 

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχουν λήξει τα συμβόλαια τους, για την προσφορά τους και τις υπηρεσίες τους στο Σωματείο μας και την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη πρώτη κατηγορία.

 

Ο κ.Dechaux και η τεχνική ηγεσία θα αξιολογήσουν, όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της περσινής ομάδας και όσοι κρίθουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στη πρώτη κατηγορία, θα βολιδοσκοπηθούν και θα τους γίνει πρόταση συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Η Διοίκηση, ενημερώνεται και παρακολουθεί στα ΜΜΕ, προσβλητικές αναφορές, δηλώσεις και σχόλια, από πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία της αντιπαράθεσης και του δημόσιου διαλόγου και τους αφήνουμε στη κρίση του κόσμου μας.

 

Οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση για όλα τα θέματα θα γίνεται από το Γραφείο Επικοινωνίας του Σωματείου μας.

 

Σε  πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο προγραμματισμός για τα οργανωτικά θέματα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έχει προσληφθεί στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή ο κ.Πλουτής Αβραάμ(Πρώην Γεν.Διευθυντής ΑΕΛ Λεμεσού).

 

Το επόμενο διάστημα, θα ανακοινωθούν οι τιμές και οι νέες κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας σε ελκυστικές τιμές ενώ σύντομα θα είναι έτοιμη και η νέα ιστοσελίδα, μέσα από την οποία θα υπάρχει πλήρης και καθημερινή ενημέρωση.

 

Η αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας μας θα αρχίσει στο τέλος Ιουνίου και το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό, στη Λετονία και την Αυστρία. Όλες οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία, το πρόγραμμα και τα φιλικά θα ανακοινωθούν μόλις διευκρινηστούν όλα τα διαδικαστικά θέματα.

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και όλες οι εξελίξεις και οι αποφάσεις για τα θέματα που αφορούν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας, ενόψει της νέας περίοδου. Οι Ακαδημίες μας, θα αναδιοργανωθούν και θα στελεχωθούν με στόχο να λειτουργήσουν πλήρως επαγγελματικά  και σε διεθνή πρότυπα.

 

Πριν το τέλος Ιουνίου, είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν και οι εργασίες για ανακαίνιση και αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου «Νάσος Κωνσταντίνου», το οποίο θα στεγάζει τη πρώτη ομάδα αλλά και τις ακαδημίες μας.

 

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Σωματείου μας, καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, να στηρίξει την μεγάλη μας προσπάθεια και να μας ενισχύσει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες σας και την αγωνία σας ενόψει της νέας περίοδου, όμως δεσμευόμαστε ότι η ομάδα μας θα στελεχωθεί πλήρως, ώστε να δημιουργήθει μια ανταγωνιστική και ισχυρή ομάδα σε όλα τα επίπεδα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες  και τις απαιτήσεις όλων μας και να σταξεί αντάξια στη πρώτη κατηγορία. Καλούμε τον κόσμο, να είναι υπομονετικός, να δείξει εμπιστοσύνη στη Διοίκηση και όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

 

Ο κόσμος της Πάφου αποτελεί την μεγάλη και κινητήριο δύναμη του Σωματείου μας και όλοι μαζί θα πορευτούμε, για να ξανακάνουμε την ομάδα μας ισχυρή, έτσι όπως αρμόζει στην Ιστορία μας και τη Πόλη μας». 

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.