ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έπιασαν δουλειά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Pafos FC LTD ενημερώνει ότι σηκώνουν… μανίκια για τον προγραμματισμό της ομάδας.

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Pafos FC LTD ανακοινώνουν και επίσημα στο κόσμο της ομάδας και γενικά στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου ότι έχει ολοκληρωθεί η Συμφωνία Διαχείρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το νεοσύστατη Εταιρεία και το Σωματείο.

Με την υπογραφή της συμφωνίας, ουσιαστικά αρχίζει και επίσημα ο προγραμματισμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, στην οποία η ομάδα μας ΠΑΦΟΣ F.C 2014 θα αγωνίζεται στη πρώτη κατηγορία του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Δευτέρα 22/05/2017, η Διοίκηση της Εταιρείας και του Σωματείου θα παρουσιάσει στα Μέλη του Σωματείου, το νέο Δ.Σ , τις λεπτομέρειες για τη συμφωνία Διαχείρισης, το πλάνο μας ενόψει της νέας περιόδου και όλες τις σημαντικές εξελίξεις. Η παρουσίαση αφορά αποκλειστικά στα μέλη που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, σε ειδική εκδήλωση, η Διοίκηση θα παρουσιάσει το Πλάνο και τις λεπτομέρειες για όλες τις εξελίξεις στους φίλαθλους και τους φίλους του Σωματείου και
στα Μέσα Ενημέρωσης.

Δια της παρούσης, θα θέλαμε να διαψεύσουμε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της ομάδας μας για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Οι όποιες αποφάσεις και ανακοινώσεις για τα αγωνιστικά αλλά και για τα οργανωτικά θέματα, θα γνωστοποιηθούν από το Γραφείο Επικοινωνίας της PAFOS FC 2014.

Καλούμε τον κόσμο και τα μέλη του σωματείου μας, να στηρίξουν την νέα μας προσπάθεια από τη Διοίκηση και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ξανά μια ισχυρή ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X