ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναβλήθηκε η συνέλευση λόγω δικαστηρίου

Ως γνωστό ο Δήμος Πάφου εξέδωσε Δικαστικό διάταγμα με αποτέλεσμα το οίκημα της Πάφος FC να παραμένει κλειστό. Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με ανακοίνωση, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Η ανακοίνωση της ομάδας

"Σε μία περίοδο κατά την οποία οι διεργασίες ανασυγκρότησης και οργάνωσης του Σωματείου μας βρίσκονται σε εξέλιξη εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, το Δικαστικό διάταγμα της 3/06/2016 εκ μέρους του Δήμου Πάφου, τίθεται εμπόδιο στην όλη προσπάθεια.

Το προσωπικό, το Δ.Σ και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που έχει εκφράσει την θέληση να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης του Σωματείου μας, βρίσκουν μπροστά τους κλειστή την πόρτα του ιστορικού οικήματος της ομάδας της Πάφου, αδυνατώντας να προχωρήσουν στην διεκπεραίωση οποιωνδήποτε εργασιών σχετικών με την ομαλή λειτουργία του Σωματείου μας.

Επίσης σε μία περίοδο όπου το οίκημα του Σωματείου μας γίνεται χώρος επίσκεψης όχι μόνο από συμπολίτες μας αλλά και από επισκέπτες ευρωπαϊκών και όχι μόνο χωρών, οι οποίοι επισκέπτονται την στέγη της ομάδας που αντιπροσωπεύει την Πόλη της Πάφου, αφενός το Σωματείο μας πλήττεται οικονομικά μέσα από την απώλεια εσόδων, αλλά και για την Πόλη μας αυτό το γεγονός αποτελεί δυσφήμηση τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο.

Ας ελπίσουμε πως θα επικρατήσει η λογική και το κοινό συμφέρον, αφού μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε όλοι προάγοντας τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το καλό για τη νεολαία μας, προς όφελος της Πάφου που όλοι μας αγαπάμε.

Λόγω της προαναφερθείσας κατάστασης η Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 10/06/2016, αναβάλλεται.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ ΠΑΦΟΣ F.C".

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.