ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τζιωνής: «Αυτό το ποσό χρωστά στο κράτος η Ομόνοια»

Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ομόνοιας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο Αντώνης Τζιωνής. Ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας ξεκαθάρισε ότι οι οφειλές της Ομόνοιας προς το κράτος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 είναι 8.686.000 ευρώ, ποσό το οποίο παρουσίασε και στη Γενική Συνέλευση. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποχώρηση του από το ΔΣ: «Είναι δύσκολο να συνηθίσει κάποιος μετά από τις έντονες μέρες και την πίεση που υπήρχε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ένας κύκλος τέλειωσε, κάποιος άλλος αρχίζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απομακρυνθούμε από την αγαπημένη μας ομάδα. Είχαν την ατυχία να βρίσκομαι στην ηγεσία του συλλόγου σε μια δύσκολη περίοδο. Παρόλη την προσπάθεια που καταβάλαμε δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε».

Για την οικονομική διαχείριση που έκανε το πρώην ΔΣ: «Στο οικονομικό κομμάτι ήμασταν ξεκάθαροι και πήραμε εντολή από την Γενική Συνέλευση να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό μας. Θεωρώ ότι ήταν ένας τρόπος που θα μας βοηθήσουμε να υλοποιήσουμε την προσπάθεια μας που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Δυστυχώς κάποιες άλλες επιλογές δεν μας βγήκαν με αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι κάναμε τα πάντα και εγώ και οι συνάδελφοι στο διοικητικό συμβούλιο».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου: «Είναι γεγονός ότι και σήμερα αν βρισκόμουν στην ίδια θέση, ενδεχομένως να επέλεγα ξανά Πάμπο Χριστοδούλου. Καταφέραμε να φέρουμε στο Ηλίας Πούλλος όλους τους πρώτους μας στόχους. Πιστεύαμε όλοι σε πολύ καλές μέρες. Δυστυχώς τα πρώτα κακά αποτελέσματα μας διέψευσαν και έκτοτε ακολούθησε μια κάκιστη πορεία».

Για τον Ιβάιλο Πέτεφ: «Λαμβανομένου υπόψη το τι ακολούθησε μετά, το μεγαλύτερο μου λάθος ήταν η επιλογή Πέτεφ. Δεν θα έπρεπε να αποτελέσει ποτέ μέρος της Ομόνοιας ένας τέτοιος άνθρωπος και να συμπεριφερθεί με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε. Τότε η Ομόνοια με τον κ. Πέτεφ είχε ένα σερί επιτυχιών. Ακολούθησαν 8 νίκες και χάσαμε από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο. Δυστυχώς ήρθε αυτός ο κύριος με την συμπεριφορά του να καταστρέψει ότι είχα χτίσει. Όταν ξέσπασε η κρίση αποφασίσαμε στη βάση των γεγονότων αποφασίσαμε ομόφωνα ότι στηρίζουμε προπονητή. Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να στηρίξουμε τον προπονητή και φάνηκε εκ των υστέρων ότι αυτό ήταν λάθος».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με το χρέος της Ομόνοιας προς το κράτος: «Έχω μιλήσει και με τον πρόεδρο πριν από τρεις ώρες. Ο κ. Λώρης και οι συνεργάτες του δεν ασπάζονται το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Αυτοί που ενημέρωσαν τους συναδέλφους σας, τους έχουν ξεγελάσει με ψέματα. Τα στοιχεία που έχουμε δώσει στη γενική συνέλευση είναι τα αληθή. Η διοίκηση έχει πάρει τα στοιχεία από τη γενική συνέλευση. Η διαφορά που προκύπτει μέσα από το δημοσίευμα είναι ότι οι υποχρεώσεις της Ομόνοιας έναντι του φόρου και του ΦΠΑ είναι κατά μισό εκατομμύριο περισσότερα. Αυτό είναι ψέμα, κακοήθεια ή λανθασμένη πληροφόρηση. Η Ομόνοια χρωστά 8.686.000 προς το κράτος. Αυτό το νούμερο μας δόθηκε επισήμως από τον πρόεδρο της επιτροπής κριτηρίων».

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X