ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπασταύρου: «Πρωτάθλημα και Βασίλισσα ξανά!»

Το μήνυμα του στους βετεράνους της Ομόνοιας

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα απ’ την πρώτη χρονιά. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Αν δεν τα καταφέρουμε θα το κυνηγήσουμε τη δεύτερη χρονιά. Αν πάλι δεν τα καταφέρουμε αυτό θα συνεχιστεί και την τρίτη χρονιά. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να ξανακάνουμε την Ομόνοια Βασίλισσα, όπως ακριβώς ήταν τον καιρό που παίζατε εσείς». Αυτό ήταν το μήνυμα του Σταύρου Παπασταύρου προς τους βετεράνους της Ομόνοιας με το Δ.Σ. των οποίων είχε χθες συνάντηση.

Απευθυνόμενος προς τους βετεράνους ο κ. Παπασταύρου είπε επίσης ότι ο ίδιος δεν κατέχει το ποδόσφαιρο. Έχει όμως τοποθετήσει ανθρώπους οι οποίοι το κατέχουν και δουλεύουν όλοι σκληρά. Ταυτόχρονα τόνισε ότι έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά, έχει διανυθεί αρκετός δρόμος και οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν μαζικά.

Εκτός από το Δ.Σ. των βετεράνων, στην συνάντηση ήταν παρόντες οι παλιές δόξες της ομάδας Σωτήρης Καϊάφας, Αντρέας Κανάρης, Γιώργος Σαββίδης, Πανίκος Ξιούρουππας, Σωτήρης Τσίκος και Αντρέας Κάντηλος. Άπαντες αποχώρησαν από εκεί με την προσδοκία πως ξημερώνουν καλύτερες μέρες για την Ομόνοια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X