ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπασταύρου: «Έχουμε την ομάδα για να πρωταγωνιστήσουμε»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Ομόνοιας στην PrimeTel

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Αλκή ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος και στους στόχους που έχουν τεθεί για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν σε όλους τους τομείς: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένος από όλες τις αλλαγές που έγιναν, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε ακόμα. δεν τελειώσαμε. Δεν πέρασαν ούτε 90 μέρες από τη μέρα που αναλάβαμε. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ελπίζουμε για το καλύτερο. Έχουμε πολύ καλές μονάδες με ταλέντο, όμως είμαστε ρεαλιστές από το τι πρέπει να περιμένουμε».

Για χαμηλή προσέλευση κόσμου λόγω της κάρτας φιλάθλου: «Το ξέρουμε και λυπούμαστε που δεν θα έρθει περισσότερος κόσμος. Είναι νομοθεσία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δουλέψαμε για να στήσουμε μια ομάδα που να μπορεί να πρωταγωνιστεί. Έχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Είναι η τύχη και άλλοι παράγοντες».

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η στήριξη του κόσμου της Ομόνοιας. Το ήξερα αλλά είναι άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X