ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Χειρουργήθηκε ο Μότα και όλα πήγαν καλά (pic)

Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή των πρασίνων...

Χειρουργήθηκε η Μάρκο Μότα ο οποίος ανάρτησε την πιο κάτω φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα του, ενώ αναφέρει πως όλα πήγαν καλά.

Υπενθυμίζουμε πως ο ακραίος αμυντικός της Ομόνοιας αντιμετώπιζε πρόβλημα στην μέση και αποφασίστηκε όπως χειρουργηθεί ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά. Ο Μότα αναμένεται πως θα επιστρέψει με τη νέα χρονιά (2019) στην διάθεση του Ολίβα, ενώ προς το παρόν είναι εκτός ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Άρχισα αυτή τη νέα πρόκληση πρόθυμος να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά δυστυχώς η ζωή κάποιες φορές κάνει κόλπα και μετά από λίγο χρειάστηκε να επιβραδύνω τον κανονικό μου ρυθμό, κάτι που δεν συνηθίζω αλλά η ζωή μου έδωσε αυτή την πρόκληση και τώρα είμαι χαρούμενος να πω σε όλους ότι επιτέλους μετά από το χειρουργείο, όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθηγητή Maurizio Fornari, την ομάδα του και την Ομόνοια που μου έδωσε την ευκαιρία να με φροντίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Ευχαριστώ όλους για όλα τα μηνύματα και την αγάπη που μου έστειλαν και υπόσχομαι ότι θα βρω τον τρόπο να σας ξεπληρώσω. Τα λέμε πολύ σύντομα».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X