ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Τσαφ –τσουφ, το τρένο περνά

Οι «πράσινοι» δεν βρίσκονται ούτε στην εξάδα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια μετά τη συμπλήρωση έντεκα αγώνων πρωταθλήματος, είναι εκτός εξάδας, (βρίσκεται στην 7η θέση), έχει 16 βαθμούς σε 11 ματς, έχουσα χάσει 17 και έχει μαζέψει οκτώ λιγότερους από πέρσι, όπου η χρονιά έμοιαζε με εφιάλτη. Το σενάριο που μέχρι τώρα εκτυλίσσεται με σαδιστικό τρόπο, ( δέχεται… ασύλληπτα για το κοινό μυαλό γκολ, σχεδόν σε κάθε ματς), δεν το φανταζόταν ούτε ο πλέον φανατικός πολέμιος των «πρασίνων».

Η Ομόνοια, όχι απλώς δεν έχει ανταποκριθεί, στις προσδοκίες του καλοκαιριού, όπου ο Πάμπος Χριστοδούλου έγινε δεκτός μετά Βαΐων και κλάδων από τον πράσινο λαό, (σε μια σύγχρονη έκδοση της θριαμβευτικής εισόδου του Χριστού στην Ιερουσαλήμ με το πλήθος να τον υποδέχεται ως λυτρωτή), αλλά έχει απογοητεύσει οικτρά τους πάντες και κυρίως τον πράσινο λαό, που για μια ακόμη φορά, παρά το ότι αισθάνεται πληγωμένος και αδικαίωτος, διέθεσε στο ντέρμπι της Παρασκευής 11,000 εισιτήρια. Ναι 11,000!

Άρα… μια χαρά και δυο τρομάρες ετοιμάστηκε

Θυμάται ακόμη (ο κόσμος) τη μη έξοδο στην Ευρώπη και το επιχείρημα που έθεταν αυτοί, (είτε διοικούντες, είτε οπαδοί), που έλεγαν ότι δεν είναι κακό η ομάδα να μην πάει στην Ευρώπη, γιατί θα έχει όλο το χρόνο να ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά. Είμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και η ομάδα ψάχνει απεγνωσμένα ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις. Άρα… μια χαρά και δυο τρομάρες ετοιμάστηκε.

Ευρώπη ε; Τσαφ τσουφ το (φετινό Ευρωπαϊκό) τρένο περνά. Θα το προλάβει φέτος ή θα το αφήσει να περάσει για σκοπούς καλύτερης προετοιμασίας;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση