ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Το τηλεφώνημα και οι αερολογίες για Κούσουλο

Τι ακριβώς ισχύει από την πλευρά του «τριφυλλιού»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Είναι το όνομα που διαβάζει κανείς παντού αυτές τις μέρες ο Γιάννης Κούσουλος, με φημολογούμενο ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες ώστε να τον αποκτήσουν από τη Νέα Σαλαμίνα. Μια από τις ομάδες που δεδομένα ενδιαφέρθηκε είναι η Ομόνοια και η www.24sports.com.cy αναζήτησε να μάθει πληροφορίες για το τι ακριβώς ισχύει με τους «πράσινους» και τον παίκτη.

Τα δεδομένα της στιγμής όπως τα έχουμε πληροφορηθεί έχουν ως εξής: Στέλεχος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας επικοινώνησε, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας,  με διοικητικό στέλεχος της Νέας Σαλαμίνας εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον του συλλόγου της Λευκωσίας για τον ποδοσφαιριστή. Επαφή μεταξύ των δυο πλευρών επιβεβαθώθηκε από την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας.

Μετά από αυτή την επαφή, δεν υπήρξε κάποια άλλη κρούση ή συνάντηση ή οτιδήποτε άλλο που να αφορά σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας μετακίνησης. Επίσης αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι πως δεν τέθηκε κάποιο ποσό στο τραπέζι είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Το μόνο που έγινε γνωστό και ισχύει, είναι πως η ρήτρα των €150χιλ. δεν υφίσταται πλέον και η όποια διαπραγμάτευση γίνεται από μηδενική βάση.

Επομένως η Ομόνοια ούτε πρόταση με συγκεκριμένο ποσό έκανε, ούτε ασφαλώς άκουσε ποσό από τους «ερυθρόλευκους». Τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν μπει οι δυο ομάδες σε τέτοια συζήτηση και δε νοείται να έχει υπάρξει απόσυρση ενδιαφέροντος με αιτία το οικονομικό πριν αυτό το κεφάλαιο συζητηθεί.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η πλευρά του παίκτη δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στη Νέα Σαλαμίνα και όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να τα βρει με το σωματείο του. Πέραν αυτής της επαφής από την Ομόνοια, δεν επιβεβαιώνεται καμιά άλλη κρούση προς τη Νέα Σαλαμίνα για τον παίκτη.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι είναι το γεγονός πως η Νέα Σαλαμίνα ανέδειξε από μικρό τον παίκτη και μέσα από παρουσία του στην ομάδα έφτασε να γίνει διεθνής με την Ανδρών. Αυτό συνεπάγεται πως ακόμα και ως ελεύθερο να τον πάρει κάποιος, θα πρέπει να καταβάλει τα δικαιώματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης που δικαιούται το σωματείο της Αμμοχώστου. Ποσό που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι σεβαστό.

Αυτά είναι τα δεδομένα της στιγμής. Το αν θα αλλάξει και προς ποια κατεύθυνση κάτι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X