ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου μέχρι τις 20:30

Χρήσιμες πληροφορίες...

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, μέσω της οποίας παραθέτει χρήσιμες πληροφορίες για τους φιλάθλους της ομάδας που θα δώσουν τον παρών τους στο παιχνίδι κόντρα στην Αλκή (20:00, ΓΣΠ).

Αναλυτικά: 

– Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.

– Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΚΕΡΚΙΔΑ Κανονικό Μαθητικό Παιδικό
Δυτική Κάτω Διάζωμα €15
Δυτική Πάνω Διάζωμα €15 €10 €1
Ανατολική €12 €10 €1

 

ΒΟΡΕΙΑ Τμήματα Γενική Είσοδος Παιδικό
Οικογενειακό Τμήμα * 116-122, 213-218 €10 €1
Μεμονωμένα 114, 115, 210, 211, 212 €10  

* Στο Οικογενειακό Τμήμα της Βόρειας κερκίδας, θα πρέπει το κανονικό εισιτήριο να συνδυάζεται με τουλάχιστο ένα παιδικό εισιτήριο. Το παιδικό εισιτήριο διατίθεται σε παιδιά κάτω των 14 χρονών.

– Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

– Σύμφωνα με τη νομοθεσία, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο.

– Οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2018-19, θα πρέπει να το συσχετίσουν με την Κάρτα Φιλάθλου τους, προκειμένου να ενεργοποιηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η συσχέτιση μπορεί να γίνει στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, είτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://online.theasis.cy.net/koa/team/omonoia/

– Θα λειτουργούν συνεργεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου, στο χώρο του ΓΣΠ, από τις 09:00-15:00 και 16:00-20:30. Ωστόσο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη πως το κάθε συνεργείο χρειάζεται περίπου 2-3 λεπτά για να εξυπηρετήσει ένα φίλαθλο. Συνεπώς, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός φιλάθλων που θα καταστεί δυνατό να εκδώσουν την κάρτα τους στο γήπεδο, εάν προσέλθουν τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

– Με βάση τα πιο πάνω, καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να βρεθούν αύριο στο γήπεδο, όπως εκδώσουν έγκαιρα Κάρτα Φιλάθλου: https://bit.ly/2MnbWgf

– Η εφαρμογή της Κάρτας Φιλάθλου αυξάνει τον απαιτούμενο χρόνο εξυπηρέτησης στα ταμεία του σταδίου. Συνεπώς, προτρέπονται οι φίλαθλοι όπως παρουσιαστούν έγκαιρα στα ταμεία, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Eισηγούμαστε την ηλεκτρονική έκδοση, ως μια πολύ καλή λύση.

Προπώληση εισιτηρίων με Αλκή: https://bit.ly/2OQgxUZ
Προπώληση σε Λεμεσό & Λάρνακα: https://bit.ly/2LiA0eP
Online Αγορά: https://bit.ly/2sghwHu

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X