ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Στην Βαρκελώνη ο Κατελάρης

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με εξιδεικευμένο γιατρό

Στην Βαρκελώνη θα μεταβεί ο Φάνος Κατελάρης ως αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει στο πέλμα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε απ’ την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και φυσικά το ιατρικό επιτελείο, καθώς αυτό κρίθηκε ως η πιο σωστή και αποτελεσματική λύση.

Ο Φάνος Κατελάρης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού. Ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε ξανά στο παρελθόν και εμφανίστηκε και πάλι. Έτσι η επιλογή είναι να βρεθεί σε εξειδικευμένο γιατρό στην Βαρκελώνη. Εκεί θα παραμείνει για μια εβδομάδα με στόχο στο αντιμετωπιστεί το πρόβλημα απ΄ τον πλέον ειδικό και να δοθούν παράλληλα κατευθυντήριες γραμμές.

Ο Φάνος Κατελάρης θα βρεθεί στην Βαρκελώνη με συνοδεία ανθρώπου της Ομόνοιας, ο οποίος θα μιλά και Ισπανικά με στόχο βέβαια την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ του ιδίου και του γιατρού ο οποίος θα ασχοληθεί με το πρόβλημα του.

Να σημειώσουμε πάντως πως ο γιατρός που θα έχει την ευθύνη να ασχοληθεί με τον τραυματισμό του Κατελάρη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άχνελ Γκόμες ο οποίος θεωρεί αυτή την επιλογή την πλέον κατάλληλη. Αφού ολοκληρωθεί η μια εβδομάδα στην Βαρκελώνη τότε θα υπάρξουν νέες εξετάσεις για να ληφθεί η απόφαση ως προς το πως θα συνεχίσει η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X