ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Στα επίσημα με Τζιωνή ο Κατσουρίδης

Είδε το ματς από τα επίσημα θεωρεία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο ΓΣΠ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Κατσουρίδης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Κατσουρίδης είδε το ματς από τα επίσημα θεωρεία του γηπέδου παρέα με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνής.

Πριν από μερικές μέρες, ο κ. Κατσουρίδης είχε τοποθετηθεί δημόσια για την κατάσταση στην Ομόνοια, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα κριτήρια του Μαρτίου:

«Οι στιγμές που διέρχεται το αγαπημένο μας σωματείο η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Πολλά διαδραματίζονται, λέγονται και γράφονται. Πράγματα που αφορούν το χθες, το σήμερα και το αύριο» ανάφερε σε γραπτή δήλωση του ο Νίκος Κατσουρίδης και υπόδειξε πως όλα αυτά μπορεί μεν να απασχολούν και να συζητούνται με στόχο να εξευρεθούν οι πιο ορθές λύσεις για το μέλλον, θα καταστούν ωστόσο δυνατά και εφαρμόσιμα μόνο εφόσον καταστεί κατορθωτό να εξευρεθούν τα χρήματα για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ του Μαρτίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, σημείωσε, όλες οι άλλες συζητήσεις, ενασχολήσεις και προβληματισμοί θα φαντάζουν ακαδημαϊκοί.

«Προέχει πρώτα η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αμέσως μετά η ανασυγκρότηση της. Γι΄ αυτό όλοι μας ενωμένοι καλούμαστε να βοηθήσουμε να εκπληρωθεί ο στόχος της ανταπόκρισης στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο μας απασχολεί ως μέλη και οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», τόνισε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X