ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια σε Μότα: «Θα έρθεις πίσω πιο δυνατός»

Χειρουργήθηκε χθες ο ποδοσφαιριστής…

Η οικογένεια της Ομόνοιας μέσω ανάρτησης στο Twitter εύχεται στον Μάρκο Μότα γρήγορη ανάρρωση, καθώς χθες χειρουργήθηκε ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην μέση.

Αναλυτικά: «Σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση Μάρκο. Είμαστε στο πλευρό σου. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα έρθεις πίσω πιο δυνατός».

Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές έστειλε χθες το δικό του μήνυμα με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενημερώνοντας πως όλα πήγαν καλά: «Άρχισα αυτή τη νέα πρόκληση πρόθυμος να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά δυστυχώς η ζωή κάποιες φορές κάνει κόλπα και μετά από λίγο χρειάστηκε να επιβραδύνω τον κανονικό μου ρυθμό, κάτι που δεν συνηθίζω αλλά η ζωή μου έδωσε αυτή την πρόκληση και τώρα είμαι χαρούμενος να πω σε όλους ότι επιτέλους μετά από το χειρουργείο, όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθηγητή Maurizio Fornari, την ομάδα του και την Ομόνοια που μου έδωσε την ευκαιρία να με φροντίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Ευχαριστώ όλους για όλα τα μηνύματα και την αγάπη που μου έστειλαν και υπόσχομαι ότι θα βρω τον τρόπο να σας ξεπληρώσω. Τα λέμε πολύ σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X