ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Σε... αναμμένα κάρβουνα ο πράσινος λαός

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο συνδυασμός Παπασταύρου ήταν η μοναδική επιλογή, τα πράγματα περιπλέχτηκαν εκ νέου

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Το τοπίο ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα θολό. Για πολλές εβδομάδες οι φίλοι της Ομόνοιας διάβαζαν και άκουγαν πολλά, επί της ουσίας όμως δεν έβλεπαν τίποτα. Πολλοί ενδιαφέρθηκαν για να διεκδικήσουν την προεδρία ή μια θέση στο επόμενο Δ.Σ., κανείς όμως δεν προχώρησε στο επόμενο στάδιο και να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του.

Όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν «κλείδωσε» η συμφωνία με την πλευρά του Σταύρου Παπασταύρου. Η πρόταση του ομογενή (πολύ)εκατομμυριούχου δεν ήταν απλά δελεαστική, αλλά και η μοναδική που είχαν ενώπιόν τους τα μέλη της Ομόνοιας ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης.

Τα δεδομένα όμως διαφοροποιήθηκαν και πάλι. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Συνέλευση της 28ης Απριλίου θα άναβε το πράσινο φως στον συνδυασμό Παπασταύρου, τα πράγματα περιπλέχτηκαν εκ νέου και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πόσες και ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες στην Εκλογική Συνεύρεσης στις 2 Μαΐου.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, θα είναι έκπληξη να μην κατεβάσει συνδυασμό η Θύρα 9, είτε σε συνεργασία είτε μόνη της. Η αποψινή ανοιχτή συγκέντρωση στο σύνδεσμο της στη Λευκωσία αναμένεται να ρίξει φως και να μας κάνει πιο σοφούς σε σχέση με τις προθέσεις και τις επόμενες κινήσεις των οργανωμένων.

Όσον αφορά στον Νίκο Κατσουρίδη, εξακολουθεί να κρατά πολύ καλά κλειστά τα χαρτιά του, σε βαθμό που ακόμα και άτομα του στενού του περιβάλλοντος δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Κατσουρίδης κάτι ετοιμάζει και οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουν τι είναι αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X