ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ούτε με τέσσερις από το πάνω ράφι, αν…

Δυο οι προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Φέτος θα είναι αλλιώς», ήταν το σύνθημα του καλοκαιριού στην Ομόνοια, ενώ πέρυσι είχε πλασαριστεί (για φέτος) το άλμα κορυφής. Με το προχθεσινό ντέρμπι, η Ομόνοια όμως μετρά ήδη 17 χαμένους βαθμούς ενώ δέχθηκε την όγδοη συνεχόμενη ήττα σε ακόμη ένα αιώνιο ντέρμπι. Είναι στην έβδομη θέση του πίνακα με 16 βαθμούς, ούσα ισόβαθμη με την Πάφο (που έχει ματς λιγότερο) και τη Δόξα!

Το περιεχόμενο των σλόγκαν έχει ήδη ξεθωριάσει εκ των εντός του αγωνιστικού χώρου πεπραγμένων, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει αυτό που λέει από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ότι η ομάδα δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση του αντιπάλου.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις, που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει αυτό το τροπάρι, το δέχεται όμως εκών, άκων, ενώ μέχρι τώρα δεν βλέπει τίποτα που να το αλλάζει. Με έντεκα ματς συμπληρωμένα, είναι εμφανές σε άπαντες ότι ποδοσφαιριστές που ήλθαν το καλοκαίρι για να κάνουν τα πράγματα αλλιώς, είναι ανεπαρκείς για την ομάδα και το στόχο της. Που δεν μπορεί να είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Η μετεγγραφική περίοδος δεν είναι μακριά. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις, που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα. Αν γίνει αυτό και αν βεβαίως - βεβαίως μέχρι να γίνει, η ομάδα καταφέρει και σταματήσει την ακατάσχετη ροή απώλειας βαθμών (γιατί αν δεν το κάνει, ούτε με τέσσερις πρωτοκλασάτες μετεγγραφές δεν σώζονται τα πράγματα), τότε υπάρχει ελπίς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση