ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Οι υποχρεώσεις τρέχουν…

Η συγκεκριμένη –«νεκρή» περίοδος δεν φέρνει έσοδο στα ταμεία του Σωματείου...

Στασιμότητα επικρατεί στις τάξεις της Ομόνοιας μετά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, ενώ το κεφάλαιο «επενδυτές» παίρνει… παράταση μέχρι τις 29 Μαΐου, όταν θα πραγματοποιηθεί η Καταστατική και Εκλογική Συνέλευση. Τα μέλη του Σωματείου θα κληθούν να πάρουν την -ίσως- πιο κρίσιμη απόφαση για την Ιστορία του «τριφυλλιού», δηλαδή αν θα δημιουργηθεί εταιρεία ή όχι.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Λώρης Κυριάκου, υποστηρίζει την πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου και με αυτήν επιθυμεί να πορευτεί για μια νέα αρχή στο πράσινο οικοδόμημα. Παράλληλα, ο ίδιος ο επενδυτής μίλησε το βράδυ της Κυριακής για το όραμα του αλλά και την φιλοσοφία του.

Την ίδια ώρα, ο Ρόης Πογιατζής επανέρχεται στο προσκήνιο και… επιμένει με τη δική του πρόταση, ενώ χθες η «Ομάδας Στήριξης Πρότασης Ρόη Πογιατζή» έστειλε επιστολή στα μέλη και στους φιλάθλους. Επίσης, η Θύρα 9 με δική της ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας γνωστοποίησε πως θα απέχει από τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα δεδομένα στην Ομόνοια και στο διοικητικό μέρος είναι τα πιο πάνω, ωστόσο το Δ.Σ. δουλεύει και μάλιστα πυρετωδώς. Ο κ. Λώρης σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM (11/5) ανέφερε το εξής: «Οι υποχρεώσεις είναι εκεί και εμείς ασχολούμαστε κανονικά. Βεβαίως και παίρνουμε αποφάσεις. Οτιδήποτε προκύπτει στην καθημερινότητα, το μελετούμε».

Η συγκεκριμένη –«νεκρή» περίοδος δεν φέρνει έσοδο στα ταμεία του Σωματείου, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. να ψάχνει ρευστό ώστε να διευθετήσει τις υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό. Το έργο της διοίκησης δεν είναι εύκολο, όμως γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της έτσι ώστε να μην προκύψουν νέοι… μπελάδες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X