ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Να τα και τα δύσκολα

Οι «πράσινοι» τίθενται σήμερα (7μμ) αντιμέτωποι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Τρίτο και δυσκολότερο. Έτσι χαρακτηρίζεται το σημερινό (7μμ) ματς της Ομόνοιας με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα». Τα ματς με την Αλκή και την ΕΝΠ, όπου η Ομόνοια κέρδισε, δεν είχαν το βαθμό δυσκολίας που έχει το σημερινό, αφού η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και από τις δυο.

Η Ομόνοια, έχουσα το απόλυτο σε βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα, καλείται σήμερα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Αν καταφέρει και επιστρέψει στη Λευκωσία με τρεις βαθμούς στις αποσκευές, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ρόδινα.

Εκείνο που κυρίως χρειάζεται η Ομόνοια στο συγκεκριμένο ματς είναι περισσότερη δύναμη στη μεσαία γραμμή. Γιατί είναι άλλο ματς το σημερινό από τα δυο προηγούμενα.

Αν χάσει, δεν παίρνει τους βαθμούς (φυσικά) και επιπλέον χάνει την ευκαιρία να δώσει το πρώτο ικανοποιητικό πειστήριο δυνατοτήτων. Άλλωστε αυτό περιμένει εναγωνίως ο κόσμος. Σε ισοπαλία τα πράγματα μένουν ως έχουν, με την Ομόνοια να μην νοιώθει ότι τέτοιο αποτέλεσμα την ενοχλεί, εκτός αν έχει συντριπτική υπεροχή και δεν κερδίσει. 

Για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης η Ομόνοια θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Η μάχη θα είναι σκληρή και πρώτιστο μέλημα της  –λογικά- είναι να μην αφήσει την αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι της. Αναμένεται ότι η προσέγγιση της ΑΕΚ θα είναι να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Εκείνο που κυρίως χρειάζεται η Ομόνοια στο συγκεκριμένο ματς είναι περισσότερη δύναμη στη μεσαία γραμμή. Γιατί είναι άλλο ματς το σημερινό από τα δυο προηγούμενα.

Σενάριο ενδεκάδας, σε διάταξη με τριάδα στο κέντρο, με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Μεχίας στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Τζαίλσον, Πρέτσε, Βύντρα, Λόπεζ, στο κέντρο Κούσουλος, Σοάρες, πιο μπροστά ο Γκόμες,  Ζίβετς αριστερά, Μόντες δεξιά και Ντάρμπισαιαρ στην κορυφή.

Άλλο σενάριο, η επιφύλαξη παραμένει,   είναι να μην παίξει ο Κούσουλος, να τοποθετηθεί στο κέντρο ο Μόντες και να πάει δεξιά ο Ραμίρεζ.

Εκτός έμειναν, πέραν των τραυματισμένων Ενρίκες και Χριστοφή, οι Αλμπίν και Λόε.

 Η Ομόνοια, με χθεσινή ανάρτηση της, ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι και ευχαρίστησε   τους  φίλους της ομάδας. Τα 660 εισιτήρια (τόσα πήρε) είναι βεβαίως πολύ μικρός αριθμός για τις ανάγκες του κόσμου της ομάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση