ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Μότα... τέλος Σεπτεμβρίου

Τότε υπολογίζεται να εμφανιστεί ο Ιταλός

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δεκαοκτώ μετεγγραφές έχει κάνει η Ομόνοια. Αν ρωτηθεί ο οιοσδήποτε φίλαθλος ποια είναι αυτή που με βάση το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε προσδίδει επίπεδο στην ομάδα, η απάντηση είναι ότι είναι αυτή του Μάρκο Μότα. Με 153 εμφανίσεις στη Serie A και παρουσία σε Τορίνο, Γιουβέντους, Ρόμα δικαιωματικά του απονέμεται η ιδιότητα, με δεύτερο φέροντα, (αυτήν την ιδιότητα), τον προσφάτως αποκτηθέντα Ζόρντι Γκόμες.

Το πρόβλημα με τον 32χρονο Ιταλό είναι ότι ακόμη δεν τον είδαμε. Πήγε στην Πολωνία, παρουσιάστηκε αμέσως πρόβλημα στη μέση, σύμφωνα με την επίσημη Ομόνοια, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σε κανένα φιλικό και να βρίσκεται όλον αυτόν  τον καιρό μεταξύ θεραπείας και προπόνησης (όχι κανονικό πρόγραμμα).

Το πρόβλημα που υπάρχει στον ποδοσφαιριστή είναι το ότι ένα από τα πολλά νεύρα, (62 για την ακρίβεια), που βρίσκονται στο εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης, πιέζεται και του προκαλεί πόνο. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να φτάσει στην πλήρη αποθεραπεία και να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Δεν έχει κάνει βασική προετοιμασία και είναι φυσικό να μην είναι στο επίπεδο των συμπαικτών του. Εκτιμάται ότι αν όλα κυλήσουν θετικά θα είναι σε θέση να μπει στην ομάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου. Άρα οι φίλοι της Ομόνοιας, που πολύ φυσιολογικά συνεχώς ρωτάνε για το θέμα αλλά απάντηση δεν παίρνουν, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη για να δουν σε δράση τον Ιταλό.

Σήμερα (12.30μμ) η Ομόνοια σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία, παρουσιάζει τον κύριο χορηγό, ( στοιχηματική εταιρεία Fonbet), καθώς και τις εμφανίσεις της ομάδας για τη χρονιά 2018-19.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Κίνηση με Άνταμ Λανγκ

Ομόνοια: Κίνηση με Άνταμ Λανγκ

Στα «πράσινα» ντύνεται ο 26χρονο Ούγγρος διεθνής αμυντικός, καθώς έβαλε ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X