ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Μαζικές προσθήκες, ελάχιστες διαρροές

Ο Γκόμεθ μελετά την ισπανική, κυπριακή και όχι μόνο αγορά ώστε να εντοπίσει ποιοτικούς παίχτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της...

Παράταση στην αγωνία των φιλάθλων της Ομόνοιας, καθώς ούτε και χθες (12/6) ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον εκλεκτό προπονητή. Οι πράσινοι κινούνται με άκρα μυστικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, είτε για τον τεχνικό, είτε για τις μετεγγραφές που θα πραγματοποιήσουν.

Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το χτίσιμο της νέας ομάδας του «τριφυλλιού», ενώ ο Άνχελ Γκόμεθ ανέλαβε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν. Οι τελευταίες αγωνιστικές περίοδοι αποτελούν μαύρες σελίδες στην Ιστορία του «τριφυλλιού», ωστόσο τώρα φαίνεται πως η Ομόνοια άρχισε να λειτουργεί με επαγγελματισμό.

Από την επίσημη Ομόνοια επικρατεί σιγή ιχθύος, την ίδια ώρα που οι προσθήκες θα φτάσουν σε διψήφιο αριθμό

Απόδειξη αυτού, οι λίγες διαρροές. Παρά το γεγονός πως κάθε αρχή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου γίνονται… βομβαρδισμοί με ονόματα ποδοσφαιριστών, αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα δεδομένα, αφού 4-5 ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας. Από την επίσημη Ομόνοια επικρατεί σιγή ιχθύος, την ίδια ώρα που οι προσθήκες θα φτάσουν σε διψήφιο αριθμό.

Με βάση τις αποχωρήσεις που προέκυψαν, είναι αντιληπτό πως ο Ισπανός τεχνικός Διευθυντής θα ενισχύσει όλες τις γραμμές και όλες τις θέσεις στους πράσινους. Μετά την οριστική μετεγγραφή του Αντρέα Χριστοδούλου στην ΑΕΚ Λάρνακας, απομένουν δύο τερματοφύλακες, οι Τζον Αλβμπόγκε και Κωνσταντίνος Παναγή. Έπειτα, ακολουθεί η αμυντική, μεσαία και επιθετική γραμμή στις οποίες απέμειναν λίγοι ποδοσφαιριστές.

Ο Γκόμεθ μελετά την ισπανική, κυπριακή και όχι μόνο αγορά ώστε να εντοπίσει ποιοτικούς παίχτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της Ομόνοιας. Το γεγονός πως οι πράσινοι είναι εκτός Ευρώπης δίνει επιπλέον χρόνο -σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες-, ωστόσο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ανακοινωθούν οι μετεγγραφες και ο προπονητής, τόσο πιο σύντομα να αρχίσει και η προετοιμασία.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X