ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κάτι ψήνεται με Μπενφίκα

Στην Πορτογαλία ο πρόεδρος

Παράλληλα με την προσπάθεια να βελτιωθεί από φέτος η όλη εικόνα της Ομόνοιας στους αγωνιστικούς χώρους, τρέχουν και άλλες ενέργειες του συμβουλίου για την ενδυνάμωση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα.

Η συνεργασία ενδέχεται να περιλαμβάνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε διάφορα επίπεδα, συνεργασία σε αγωνιστικό επίπεδο, σε επίπεδο Ακαδημιών, επιμόρφωσης, καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να έχει επαφές με τον πρόεδρο της Μπενφίκα. Ομάδα που κατακτά τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, τέσσερις σερί έχει πάρει, ενώ πρωταγωνιστεί και στα κύπελλα Ευρώπης.

Η επίσημη ενημέρωση:

Συνεργασία σε διάφορα επίπεδα με την Μπενφίκα Πορτογαλίας μελετά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην Πορτογαλία αντιπροσωπεία του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον ομόλογό του της Μπενφίκα, Luis Filipe Vieira.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογραφεί σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας. Η συνεργασία ενδέχεται να περιλαμβάνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε διάφορα επίπεδα, συνεργασία σε αγωνιστικό επίπεδο, σε επίπεδο Ακαδημιών, επιμόρφωσης, καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μότα είναι ένας παίκτης με μεγάλες παραστάσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα

Ομόνοια: «Πράσινος» ο Μότα!

Η ομάδα της Λευκωσίας ενισχύει την άμυνα της με ένα παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ