ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ομόνοια και η Fonbet επιφυλάσσουν κάποιες εκπλήξεις» (pics)

Η ιστοσελίδα μας, 24sports.com.cy, έδωσε το παρών της στο Hilton Park...

Στις 12:30 η Ομόνοια παρουσίασε τον μέγα χορηγό και τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για την σεζόν 2018-19.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, ο χορηγός των πρασίνων θα είναι η στοιχηματική εταιρεία «Fonbet» (πατήστε εδώ για περισσότερα), ενώ το εμπορικό της σήμα θα τοποθετηθεί στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας. Η εν λόγω εταιρεία έχει εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας στην Κύπρο, από τον Οκτώβριο του 2017.

Η ιστοσελίδα μας, 24sports.com.cy, έδωσε το παρών της στο Hilton Park και πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα λέχθηκαν. 

-12:58 Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις αρχικές ομιλίες. 

12:56 Ερώτηση για τα εισιτήρια διαρκείας: «Είμαστε περίπου στις 4.500 και περιμένουμε πως θα έρθει περισσότερος κόσμος. Είμαστε σίγουροι πως θα έρθει ο κόσμος. Η κάρτα φιλάθλου είναι νόμος. Ίσως να επηρεάζει. Τώρα τελειώνουν οι διακοπές και θα δούμε πως θα προχωρήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Έχουμε την ένδειξη με τον Παναθηναϊκό πως ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, αξιολογούμε τα δεδομένα και είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα είναι εκεί. Είτε αυτό το καλοκαίρι, είτε το επόμενο».

12:53 Ερώτηση προς τον κ. Γρηγόρη για τις άλλες χορηγικές συμφωνίες: «Η πολιτική είναι πως προσπαθούμε να βρούμε τους κατάλληλους χορηγούς για την ομάδα. Συνάψαμε γύρω στις 6 συμφωνίες. Απομένουν άλλες 4-5 που αναμένεται πως θα τελειώσουν σύντομα».

12:50 Για το τι θα δώσουν επιπλέον στον φίλαθλο της Ομόνοιας: «Λίγη υπομονή γιατί η Ομόνοια και η «Fonbet», επιφυλάσσουν κάποιες εκπλήξεις. Σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία. Θα γίνουν κι άλλα πράγματα, αλλά ας το αφήσουμε ως εδώ για να μην χαλάσουμε την έκπληξη».

12:48 Ερώτηση προς τον εκ. της εταιρείας σχετικά με το γιατί επιλέγηκε η Ομόνοια: «Καταρχάς έχουμε σκεφτεί πως θα προχωρήσουμε. Αποφαίσαμε πως θα προχωρήσουμε την Ομόνοια γιατί είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, είναι μια μεγάλη ομάδα. Πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα θα μας δώσει την ευκαιρία να μπούμε στην αγορά. Έχουμε κι άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες, όχι ποδοσφαιρικές. Όμως εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με την Ομόνοια».

12:47: Άρχισε η διαδικασία των ερωτήσεων.

-12:41 Ο κ. Γρηγόρη έδωσε αναμνηστική φανέλα στον εκπρόσωπο της εταιρείας «Fonbet».

-12:35 Αρχίζει τώρα η παρουσίαση του μέγα χορηγού. Στο πάνελ βρίσκονται οι Αντρέας Δημητρίου (εκ. Τύπου), ο οποίος αναφέρει πως η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάρκειας 3 ετών, και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, ο οποίος με τη σειρά του σχολιάζει την συμφωνία των δύο πλευρών.

-12:29 Επίσης, στην παρουσίαση είναι και οι Πλουτής Αβραάμ (διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος) και Μάριος Καμπανελάς (εκτελεστικός διευθυντής).

-12:26: Στην αίθουσα βρίσκεται ο Σταύρος Παπασταύρου, με τον επενδυτή να μιλάει με όλους τους παρευρισκόμενους. Υπενθυμίζουμε πως αυτή είναι η πρώτη του παρουσία σε συνέντευξη Τύπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X