ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Η δήλωση και η δύναμη στα χαφ

Ο Ισπανός κόουτς θα πρέπει να ζυγίσει καλά τα πράγματα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δήλωσε σε επίσημο «πράσινο» μέσο ενημέρωσης πως η ομάδα δεν αλλάζει τακτική, φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού, στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ, σε σχέση με τα δυο ματς που προηγήθηκαν.

Η συγκεκριμένη δήλωση πάντως δεν σημαίνει κατ’ανάγκη ότι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στη Λάρνακα με την ίδια ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκαν στο ματς με την ΕΝΠ. Να σημειωθεί πάντως ότι η ενδεκάδα στο δεύτερο παιχνίδι είχε υποστεί μια αναγκαστική αλλαγή σε σχέση με το πρώτο (πέρασε ο Σάσα Ζίβετς αντί του τραυματία Δημήτρη Χριστοφή).

Tο ματς που έρχεται όμως είναι είναι αλλιώτικο και η ενδεχόμενη διατήρηση της ίδιας τριάδας αποτελεί ρίσκο.

Στα πρώτα δύο ματς η τριάδα στο χώρο του κέντρου αποτελείτο από τους Τζιόρντι Γκόμες, Αλεξ Σοάρες και Κρίστιαν Μόντες. Η αναφορά γίνεται ειδικά για το χώρο του κέντρου γιατί είναι πολύ πιθανό το τι θα διαδραματιστεί στο χώρο, (δηλαδή το ποια ομάδα θα επικρατήσει), να αποτελέσει και το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα για το νικητή.

Η μάχη στο χώρο θα είναι πολύ σκληρή. Η «πράσινη» τριάδα των δυο προηγούμενων αγώνων δεν περιλαμβάνει αμυντικό χαφ. Επίσης είναι τριάδα…ντελικάτη, που σε μερικές περιπτώσεις διατηρούσε και άπλα μεταξύ της, γιατί ίσως το επέτρεπε η φύση των δυο προηγούμενων ματς.

Η φύση των ματς περιελάμβανε ως κύριο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι  οι αντίπαλοι αγωνίζονταν με αμυντικό προσανατολισμό. Το ματς που έρχεται όμως είναι αλλιώτικο και η ενδεχόμενη διατήρηση της ίδιας τριάδας αποτελεί ρίσκο.

Γιάννης Κούσουλος και Ραούλ Λοέ, (που έχει να παίξει βασικός από τις 8 Αυγούστου στο φιλικό με την ΕΝΠ), είναι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κέντρο, να δώσουν δύναμη στη γραμμή και να κερδίσουν μάχες από τους αντίπαλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X