ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Η απουσία των οργανωμένων… φωνάζει

Συνολικά τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 6641

Πρεμιέρα σήμερα στο Κυπριακό πρωτάθλημα, πρεμιέρα και στην κάρτα φιλάθλου όμως. Όπως ήταν αναμενόμενο οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας δεν βρέθηκαν στο γήπεδο και αυτό ήταν φανερό. Συνολικά τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 6641 , όμως έλλειψη καυτής ατμόσφαιρας ήταν φανερή.

Η κερκίδα δεν είχε παλμό, και τα συνθήματα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο (κυρίως των μικρών παιδιών) η ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή. Η σημερινή κερκίδα της Ομόνοιας δεν θύμισε σε καμιά περίπτωση την περσινή, ακόμη και αυτή στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, όταν το μέτρο της κάρτα φιλάθλου δεν ήταν σε ισχύ.

Να σημειώσουμε πάντως πως στην περσινή πρεμιέρα της Ομόνοιας, η οποία ήταν στην 3η αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό Άχνας η ομάδα είχε στο πλευρό της 11992 οπαδούς οι οποίοι γέμισαν το 90λεπτο με φωνές, συνθήματα και τραγούδια. Αισθητή η διαφορά. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως και στο άλλο παιχνίδι της ημέρας τα εισιτήρια ήταν λιγοστά, μιας και στον αγώνα Ερμής - ΑΕΛ κόπηκαν μόλις 395 εισιτήρια. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X