ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Φέρνει Λόρα για δεξί μπακ (vid)

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Άνχελ Γκόμεθ που θα καλύψει το κενό του Μότα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Αλμπέρτο Λόρα είναι ο εκλεκτός του Άνχελ Γκόμες που θα αποκτηθεί στην Ομόνοια για τη θέση του δεξιού μπακ που θα έρθει να καλύψει το κενό που προκύπτει με τον Μότα.

Ο 31χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την Σπόρτινγκ Χιχόν, έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας ως αρχηγός της ομάδας, έχοντας συμπληρώσει πέραν των 250 αγώνων (258 για την ακρίβεια) με τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου. Οι 229 συμμετοχές του ήταν από το αρχικό σχήμα, ενώ έχει σκοράρει και 5 γκολ.

Ο Λόρα έχει μεγάλη εμπειρία και ηγετικές ικανότητες και αναμένεται ότι η μεταγραφή του εάν και εφόσον υλοποιηθεί, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Λευκωσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μότα αποφασίστηκε όπως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ως μια προσπάθεια για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί (δισκοκοίλη).

Με οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της Ομόνοιας, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Ιταλίας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ιατρική υποστήριξη. Τα επόμενα βήματα σχετικά με την χειρουργική επέμβαση, θα αποφασιστούν από το ιατρικό επιτελείο της Ομόνοιας. Εκτιμάται ότι ο Μάρκο Μότα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά από συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε από κοινού πως θα ήταν αμοιβαία επωφελές να παραμείνει εκτός καταλόγου της ομάδας, τουλάχιστο μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επιθυμητό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X